(Poistunut julkaisusta)

Työpäällikköharjoittelija, kokoaikainen, Eltel Networks Pohjoinen Oy, Kempele
Eltel Networks Pohjoinen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2020
Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme Eltel Networks Pohjoinen Oy:n sähköliiketoiminnalle työpäällikköharjoittelijaa Kempeleeseen.
Työsuhde on 4-6 kuukauden mittainen määräaikainen työsuhde. Tehtävä on kokoaikainen ja työllistyt positioon Studentworkin kautta.

Etsimämme henkilö opiskelee esimerkiksi sähköinsinööriksi, jolla on intoa päästä soveltamaan aiempaa työkokemusta ja opintotaustaa työpäällikköharjoittelijan roolissa. Tehtävässä menestyminen edellyttää tulosvastuullista työotetta, hyvää paineensieto- ja ongelmanratkaisukykyä sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja.

Voit olla vielä urasi alussa oleva sähköpuolesta kiinnostunut tekijä tai jo alalta hieman kokemusta kartuttanut hakija.
Työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi työnohjaus, maanrakennustöiden valvominen, raportointi sekä yhteydenpito loppuasiakkaisiin ja sidosryhmiin.
 

Eltel on johtava pohjoiseurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja. Toiminta jakaantuu segmentteihin Power ja Communication. Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Yhtiöllä on monipuolinen sopimuskanta sekä kasvava asiakaskunta suurten verkonomistajien joukossa. Eltelin palveluksessa työskentelee noin 8400 työntekijää ja konsernin liikevaihto oli 1,4 miljardia euroa vuonna 2016. Eltelin osake on ollut listattuna Nasdaq Tukholmassa helmikuusta 2015 lähtien.

www.eltelnetworks.com


Pääasialliset tehtävät
  • Maanrakennustöiden valvominen ja työnohjaus
  • Yhteydenpito loppuasiakkaisiin ja sidosryhmiin
  • Raportointi
Odotamme sinulta
  • Soveltuvaa koulutustaustaa, esimerkiksi sähkövoimatekniikan insinöörin opintoja
  • Vuorovaikutus- ja sosiaalisia taitoja
  • Hyviä ATK-taitoja
  • Oma-aloitteista, innostunutta työskentelyotetta
  • Valmiutta matkustamiseen Pohjois-Suomen alueella, ajokorttia
Tarjoamme sinulle
  • Työnantajana Eltel tarjoaa hyvän perehdytyksen, sekä osaavat ja innostavat kollegat.
  • Tukenasi ja mukana kasvussasi ovat ammattitaitoiset esimiehet ja mukava tiimi, jossa vallitsee loistava ilmapiiri.

Hae tehtävään heti!

Mikäli koet olevasi oikea henkilö tehtävään, lähetäthän hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera mahdollisimman pian oheisen linkin kautta, kuitenkin viimeistään 28.1.2020 mennessä. Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä ja valinnat tehdään heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Studentworkin Recruitment Manager Anni Keränen, puh 046 920 0308 tai sähköpostitse anni.keranen@studentwork.com. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut.

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.