(Poistunut julkaisusta)

Työpäällikkö/asennuskouluttaja (kylpyhuoneremontit)
Laattapiste

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2018

Missiomme on pelastaa suomalaiset kurjilta kylppäreiltä, ja etsimme nyt Kuopion-myymäläämme tätä pelastustyötä tukemaan aktiivista osaajaa.

TYÖPÄÄLLIKKÖ/ASENNUSKOULUTTAJA (kylpyhuoneremontit)

Onko sinulla vankkaa käytännön kokemusta kylpyhuoneiden remontoimisesta? Tunnetko uusimmat rakennustekniset ratkaisut ja tuotteet? Onko työn laatu sinulle kunnia-asia? Jos tunnistat itsesi, voit olla etsimämme henkilö.

Tehtävänäsi on toimia myyntipäällikön oikeana kätenä ja pitää hänen kanssaan huolta siitä, että kustannusarviot valmistuvat ajallaan, projektit toteutuvat aikataulussa ja laatu täyttää tiukat vaatimuksemme. Käytännössä vastaat siis remonttien urakkalaskennasta, työnjohdosta ja alihankkijoiden toiminnasta työmaalla sekä pääset osallistumaan yhteistyökumppaneiden valintaan.

Lisäksi toimit alueesi Mapei- ja wedi-ratkaisujen asiantuntijana siinä vaiheessa, kun kokemuksesi näistä tuotteista sen mahdollistaa. Järjestät myös työmaakoulutuksia, joissa näytät konkreettisesti, kuinka Mapei- ja wedi-tuotteilla saadaan aikaan laadukas ja kestävä lopputulos.

Alkuvaiheessa tulet työskentelemään työpäällikköroolisi lisäksi ammattiasiakkaiden parissa. Palvelet pienurakoitsijoita myymälässä, mutta järjestät myös aktiivisesti tapaamisia asiakkaiden luokse ja heidän remonttikohteisiinsa.

Odotamme, että olet työskennellyt useamman vuoden itsenäisenä yrittäjänä, asentajana tai työnjohtotehtävissä rakennusliikkeen palveluksessa. Niin kuluttaja-asiakkaat kuin alan ammattilaisetkin arvostavat asiantuntemustasi ja uskottavuuttasi, sosiaalisia taitojasi sekä energistä otettasi työhön. Tärkeä onnistumisesi mittari on asiakastyytyväisyys.

Toivomme, että haluat kehittää sekä itseäsi että täysin uutta työtehtävääsi. Asennuskoulutukset ovat tärkeä osa myyntityötä, joten sinun pitäisi olla myyntihenkinen ja tuntea olosi kotoisaksi esiintymistilanteissa.

Tarjoamme hyvän, kiinteän kuukausipalkan ja kehittymismahdollisuudet. Jotta pääset sisälle työhösi, järjestämme kattavan ja kokemuksesi pohjalta räätälöitävän perehdytyksen tuotteisiimme, konseptiimme ja järjestelmiimme. Työyhteisömme on innostava, ja saat työhösi tukea pääkonttorimme teknisiltä ammattilaisilta sekä paikalliselta myyntipäälliköltä. 

Työpaikkasi sijaitsee myymälässämme Kuopiossa, mutta liikut aktiivisesti Kuopion ja Joensuun alueella sekä tarvittaessa kauempanakin. Toivomme, että asut itse Kuopion seudulla.

Kiinnostuitko? Lisätietoja voit kysyä yrityksemme hyvin tuntevalta Arespartnersin konsultti Kari Kuosmaselta, p. 040 753 3520. Varmimmin tavoitat hänet ke 3.10. ja pe 5.10. klo 8–9. Lähetäthän hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi to 18.10. mennessä Arespartnersin verkkosivujen kautta: www.arespartners.fi. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!