(Poistunut julkaisusta)

Työpäällikkö
Veljekset Nuutinen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.12.2020

Veljekset Nuutinen Oy on korjausrakentamisen vastuullinen ja vakavarainen yritys. Toimimme BtoB- projekteissa pääurakoitsijoina. Aloitimme toimintamme vuonna 2001 omalla OLIVE-keittiökalustevalmistuksella, mutta olemme vuosien saatossa monipuolistaneet toimintaamme. Nykyisin palvelemme kalusteprojekteissa OLIVE-tuotemerkillä ja korjausrakennusprojekteissa VENUE-tuotemerkillä. Arvomme ovat: Laadukkaasti, rehellisesti ja lupaukset täyttäen.

Haemme kehittyvään ja dynaamiseen VENUE-korjausrakentamiseen erikoistuneeseen yritykseemme

TYÖPÄÄLLIKKÖÄ PK-seudulle

Odotamme henkilöltä vahvaa vastuunottoa, sillä hän vastaa työmaiden prosesseista ja niiden kehittämisestä. Hänen vastuullaan on työmaanaikainen suunnittelun ohjaus, aikataulutus, kustannusseuranta ja työnjohtajien esimiehenä toimiminen. Työpäällikkö toimii kiinteässä yhteistyössä liiketoimintajohtajan kanssa osallistuen halutessaan myös tarjous- ja hankintatoimintaan.

Kehitämme tällä hetkellä erityisesti työmaatoimintoja, joten arvostamme sekä kokemustasi että ideoitasi työmaatoimintojen virtaviivaistamiseen. Sinulla on jo työmaakokemusta vähintään 5 vuotta ja kokemusta korjausrakentamisesta. Ennen kaikkea sinulla on halua ottaa Työpäällikön vastuu. Työmaan johtaminen aikataulujen kautta edulliseen ja laadukkaaseen lopputulokseen on yrityksemme tärkein tehtävä.

Edellytämme hakijalta rakennusmestarin, rakennusinsinöörin tai diplomi-insinöörin koulutusta. Hakija on hyvä ihmisjohtaja. Hänellä on päämäärätietoisuutta ja taitoa löytää ratkaisuja ikäviinkin työmaan haasteisiin ja inhimillisyyttä sitouttaa työmaahenkilöstö myös uudistuksiin.

Tarjoamme sinulle hienon mahdollisuuden näyttää osaamistasi erinomaisessa kasvussa olevassa yrityksessä. Palkkasi koostuu kuukausipalkasta ja erikseen sovittavasta bonusjärjestelmästä, sekä mahdollisista muista eduista.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian sähköpostiin juhani.aikas@adecco.fi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Mahdollisiin lisäkysymyksiin vastaa Adeccolla Senior HR konsultti Juhani Äikäs, 040 663 4711 tai juhani.aikas@adecco.fi