(Poistunut julkaisusta)

Työpäällikkö
Bonava Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2020

Työpäällikkö Tampereelle

 

Haemme asiakaslähtöistä ja kehityshenkistä työpäällikköä vastaamaan Tampereen kohteidemme tuotannon johtamisesta.

 

Sinun roolisi

Työpäällikkönä vastaat itsenäisesti projektien rakennustöiden aikataulu- ja talousjohtamisesta sekä varmistat, että sovitut laatu- ja työturvallisuustavoitteet saavutetaan. Toimit esimiehenä työmaaorganisaatioille ja varmistat projektien resurssoinnin. Osallistut hankkeiden suunnitteluvaiheessa tuotantoteknisten ratkaisujen määrittämiseen sekä haet yhdessä suunnittelunohjauksen kanssa kustannustehokkaita vaihtoehtoja projektin toteutukselle.

Työskentelet aktiivisesti myös muun tuotanto-organisaation, yhteistyökumppaneiden sekä sisäisten asiantuntijoiden kanssa.

 

Odotamme

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta sekä vankkaa kokemusta tuotannosta ja työpäällikön tehtävistä. Tehtävässä onnistuminen edellyttää erinomaista henkilöstöjohtamisen taitoa, syvällistä ymmärrystä rakentamisprosesseista, vahvaa kustannustietoutta, hyvää tuntemusta keskeisistä urakkamuodoista, rakennushankkeen johtamisesta sekä rakentamisen sopimuskäytännöistä ja -ehdoista.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla näkemystä ja kykyä luoda uusia ratkaisuja yhdessä muun organisaation kanssa sekä intohimoa ja pitkäjänteisyyttä viedä niitä käytäntöön.

 

Tehtävässäsi pääset vaikuttamaan hyvään rakentamisen tapaan ja olet tärkeässä roolissa rakentamassa virheettömiä, laadukkaita ja aikataulussa valmistuvia koteja.

 

Join our journey

Hae tehtävää lähettämällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen alla olevan hakupainikkeen kautta, mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.11.2020. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Rami Hietala, +358 500 424286.

 

Bonava
Bonava on Pohjois-Euroopan johtava asuntorakennuttaja. Olemme luoneet koteja ja naapurustoja jo 1930-luvulta lähtien. Bonava toimii Ruotsissa, Saksassa, Suomessa, Tanskassa, Norjassa, Pietarissa, Virossa ja Latviassa 2300 ammattilaisen voimin.


Meillä on kunnianhimoinen kulttuuri ja intohimoa toteuttaa parempia koteja ja parempaa elämää asiakkaillemme. Pääset kanssamme jännittävälle ja innostavalle matkalle, jossa uuden alku yhdistyy vankkaan ammattitaitoon ja vuosikymmenten kokemukseen. Meillä saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi, vaikuttaa omaan kehitykseesi sekä rakentaa tulevaisuuden Bonavaa. Motivoitunut ja sitoutunut henkilöstö on koko toimintamme sydän. Henkilöstön avulla voimme saavuttaa visiomme luoda onnellisia naapurustoja, jonne ihmiset tuntevat kuuluvansa.