(Poistunut julkaisusta)

Työpäällikkö
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2020

OLETKO SINÄ SEURAAVA VISIONCREW:N YKKÖSNYRKKI?

Vision Infra Oy on vuonna 2018 perustettu vahvassa kasvussa oleva infra-alan yritys. Olemme erikoistuneet kunnallisteknisten katu- ja vesihuoltosaneerauskohteiden urakointiin. Panostamme toiminnassamme yhteistyöhön ja laatuun alan uusimpia tekniikoita hyödyntäen. Toimimme joustavasti pääasiassa Keski-Suomen, Pirkanmaan, Hämeen ja Etelä-Suomen alueilla.

Liiketoimintamme kasvaessa etsimme harjaantunutta työpäällikköä joukkoomme. Toimeksiannot vaihtelevat vesihuollon menetelmäsaneerauskohteista laajoihin kunnallisteknisiin aluesaneeraushankkeisiin.

Työnkuvaus
Infra- tai maanrakennuspuolen työpäällikkönä olet ykkösnyrkki asiakassuhteissa ja sinulla on kokonaistulosvastuu osaltasi sinulle nimetyistä hankkeista. Tulet olemaan yrityksen avainhenkilöitä tuloksellisessa toiminnassa ja sinulla on myöhemmin mahdollisuus erikseen neuvoteltavissa olevaan osakkuuteen. Toiminnallasi edesautat hyvien asiakassuhteiden kasvua ja tavoittelet uusia kaloja verkkoon. Aiemmat verkostot alan toimijoihin eivät ole pahitteeksi työssäsi.

Sinulla on työnteossa yrittäjämäinen ote, olet työssäsi joustava mutta jämpti asioiden hoidossa. Jatkuva alan kehitys ja tietotaidon kartuttaminen kiinnostavat sinua. Työ on liikkuvaa reissutyötä toimialueellamme ja vaikutat omalla toiminnallasi siihen, missä ja milloin projekteja pyörähtää käyntiin. Voit käyttää liikkumiseen omaa tai talon autoa.

Tarjoamme
Saat mahdollisuuden osaamisesi kartuttamiseen mielenkiintoisissa ja sopivan haastavissa projekteissa. Työhösi saat täyden tuen muilta Visioncrew:n kollegoilta. Hyvän työporukan lisäksi tarjoamme sinulle kattavat työterveyspalvelut sekä vapaa-ajan edut. Olemme vaativa, mutta palkitseva työyhteisö - ota itse selvää, mitä tarkoitamme.

Jos olet oikea henkilö, oikeaan aikaan, oikeassa paikassa - tässä on mahdollisuutesi erikseen neuvoteltavissa olevaan osakkuuteen kasvuyrityksessä.

Hakuprosessi:

Rekrytointi tehdään yhteistyössä WorkPowerin kanssa, tartu toimeen ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti osoitteessa www.workpower.fi tai sähköpostilla osoitteeseen jonna.kanerva@workpower.fi. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Lisätiedot HR-koordinaattori Jonna Kanerva, p.045 139 7492.

Avainsanat: rekrytointi, työpäällikkö, infra, maanrakennus, Päijät-Häme, Keski-Uusimaa, Pirkanmaa, Keski-Suomi