(Poistunut julkaisusta)

Työpäällikkö
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme työpäällikköä Etelä-Suomeen.

Asiakasyrityksemme on voimakkaasti kasvava rakennus- ja kiinteistökehitysalan yritys, joka rakentaa pientaloja, yhtiömuotoisia koteja, hoivakoteja, päiväkoteja, kouluja sekä toimitiloja. Konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli noin 110 miljoonaa euroa ja se työllisti 210 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista. Yrityksen missiona on tuottaa asiakkailleen parempia käyttäjäkokemuksia toimien tulevaisuuden rakentajana!

Mitä työpäällikön työ sisältää ja mitä työpäälliköltä odotetaan?

Tarjoamme paikan voimakkaasti kasvavassa yrityksessä, jossa on mukavanrohkea tekemisen meininki. Työpäällikkönä vastaat sinulle nimettyjen työmaiden kulusta ja toiminnasta yhteistyössä vastaavien työnjohtajien kanssa. Tulet myös työskentelemään työmaiden vastaavien työnjohtajien esimiehenä. Olet siis kärkijoukoissamme rakentamassa tilojemme tuleville käyttäjille parempia käyttäjäkokemuksia. Toivomme työpäälliköltä rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin koulutusta sekä useamman vuoden kokemusta työnjohto- tai projektinjohtotehtävistä. Rakennusteknisen osaamisen ohella toivomme hakijalta innostunutta ja ihmisläheistä työotetta, kokonaisuuksien hahmotuskykyä sekä kykyä vastuulliseen ja itsenäiseen työhön. Kunnia-asianasi on saattaa rakennukset valmiiksi laadukkaasti ja ajallaan.

Haluamme, että työntekijämme ovat motivoituneita ja heillä on hyvä olla – niin työssä kuin vapaallakin. Siksi noudatamme ”oikea ihminen oikeaan työhön” -ajattelumallia, olemme avoimia, pidämme hierarkiat matalina ja ovet avoinna kaikille. Haluamme olla työntekijöillemme sopiva kumppani, joka tuo arkeen iloa ja voimaa. Työntekijälupauksemme kuuluukin ”Tehty sulle”. Tarjoamme työpäälliköillemme säännöllistä koulutusta, panostamme työturvallisuuteen ja meillä on käytössämme ajantasaiset työvälineet (mm. Congrid-ohjelmisto). Saat kilpailukykyisen palkkauksen, työyhteisön vahvan tuen sekä innovatiivisen ja kehitysmyönteisen työkulttuurin. Työtä voit tehdä Vantaan tai Tampereen toimipisteistä käsin. Tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyritykselle.

Miten tehtävää haetaan?

Haet tehtävään Amikon kautta lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteessa www.amiko.fi. Hakemus kannattaa lähettää mahdollisimman pikaisesti, sillä haastattelut käynnistetään hetimiten ja työt alkavat välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Jatta Koivisto, p. 050 476 6545, jatta.koivisto@amiko.fi.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!