(Poistunut julkaisusta)

TYÖPÄÄLLIKKÖ
Honkarakenne Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2020

Haemme kuluttajaliiketoiminnan rakentamispalveluihin Tuusulaan 
TYÖPÄÄLLIKKÖÄ


vastaamaan määrä- / urakkalaskennasta ja urakkasopimusten laadinnasta sekä vastaat työmaiden toimituksista, aikataulutuksista, järjestelyistä ja johtamisesta Etelä-Suomen alueella.

Toimit tiiviissä yhteistyössä koko maan kattavan edustaja- ja aliurakoitsijaverkostomme sekä hankintaketjumme kanssa sekä annat heidän toimintaansa tarvittavan tuen. Lisäksi tuot oman aktiivisen panoksesi Hongan rakentamispalveluiden toiminnan kehittämiseen.


Menestyäksesi tehtävässä sinulla on usean vuoden kokemus rakennusalalta sekä tehtävään soveltuva rakennusalan koulutus esim. rakennusmestari tai rakennusinsinööri. Arvostamme taloteollisuuden tuntemusta, tarjouslaskenta- ja työmaakokemus lasketaan eduksi. Toimit luontevasti paineena alaisena ja ongelmanratkaisutaitosi ovat erinomaiset. Haluat menestyä tehtävässäsi ja laittaa itsesi peliin, myös erinomainen asiakaspalvelu on sinulle kunnia-asia. Toivomme, että sinulla on valmius matkustaa kotimaassa ja hyvä suomen kielen taito, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Maailman johtavana hirsitalovalmistajana tarjoamme sinulle mielekkään ja haastavan tehtävän asiantuntevien ammattilaistemme tiimissä sekä mahdollisuuden edetä urallasi ja kehittyä alan huippuammattilaiseksi. Honkarakenne on perinteikäs, vakavarainen yritys ja meillä on ketterän joustava organisaatiokulttuuri. Tervetuloa joukkoomme luomaan ekologisen ja terveellisen rakentamisen tulevaisuutta!

Hae tehtävää 19.1.2020 mennessä lähettämällä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen oheisesta linkistä: https://bit.ly/2QG0MCJ

Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!