(Poistunut julkaisusta)

Työpäällikkö
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2019

Teräselementti Oy on vuonna 1964 perustettu suomalainen perheyritys, jonka menestys perustuu korkean osaamisen ketterään hyödyntämiseen. Yrityksemme tarjontaan kuuluvat teräshallit, teräsrungot, toimitilat, julkisivu- ja lasirakenteet sekä julkisivutuotteet. Luotamme omaan ammattitaitoiseen henkilökuntaamme niin suunnittelussa, valmistuksessa kuin asennuksessakin. Omien tuotteidemme kehittäminen pohjautuu vankkaan kokemukseen ja vuosien myötä kertyneeseen tietotaitoon.

Etsimme asiakasyrityksellemme työpäällikköä Pirkanmaalle, vastaamaan KVR-hallihankkeiden toteutuksesta. Toimit yhdyshenkilönä rakennuttajapäällikön, työmaamestareiden, suunnittelijoiden ja aliurakoitsijoiden välillä. Vastaat taloudellisesti kohteiden toteutuksesta. Toimit työmaiden työnjohtajien suorana esimiehenä.

Edellytämme hakijalta muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä tai voit olla etsimämme henkilö myös, mikäli olet toiminut vastaavan mestarin työtehtävissä ja kaipaat urallesi uusia haasteita ja haluat ottaa vastuuta omasta työstäsi. Samanaikaisesti omaat hyvät organisointitaidot ja olet yhteistyötaitoinen persoona.  

Päivästä yksi alkaen tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn, jossa pääset myös vaikuttamaan omaan työnkuvaan sekä kehittämään uutta yhdessä tiimin kanssa. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja vakituisen työsuhteen.

Mikäli kiinnostuit avoinna olevasta työpäällikön tehtävästä voit jättää hakemuksen WorkPowerin nettisivujen kautta tai sähköpostitse osoitteeseen juuli.friberg@workpower.fi. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tarvittaessa antaa:

HR-koordinaattori Juuli Friberg 040 5902825, juuli@workpower.fi