(Poistunut julkaisusta)

Työpäällikkö
NCC Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2018

Tule mukaan kehittämään Asuntorakentamisyksikkömme rakennustuotantoa ja rakentamaan yhdessä turvallisia ja terveellisiä koteja. Pääset osaksi osaavaa ja luotettavaa työyhteisöä, joka on valmis tukemaan ja toimimaan kanssasi. NCC:llä toimitaan keskustelevassa ja kannustavassa ilmapiirissä.

Nyt haemme kehitysmyönteistä ja asiakaslähtöistä työpäällikköä.

Uudet tehtäväsi NCC:llä

Johdat modernilla otteella omaa organisaatiotasi työturvallisuudelle, taloudelle, laadulle ja aikatauluille asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Vastaat myös omien työmaittesi toimihenkilöiden vastuullisista esimiestehtävistä ja henkilöstösi kehittämisestä NCC:n arvoja noudattaen. Osallistut yksikön johdon kanssa toiminnan kehittämiseen, työnhankintaan sekä suunnittelun ohjaukseen sovitussa laajuudessa.

Odotuksemme sinulle

Odotamme sinulta vankkaa työmaakokemusta sekä soveltuvaa rakennusalan teknillistä koulutusta. Tehtävässä onnistumiselle on tärkeää kokonaisuuksien hallinta, kehitysmyönteisyys ja hyvät yhteistyötaidot myös asiakaskenttään päin, työmaan taloudenpitoa unohtamatta. Olet itsenäinen vastuunkantaja ja johdat asiantuntevasti rakennusalan ammattilaistiimiä. Saat tiimisi toimimaan yhtenä joukkona yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi ja haluat olla mukana kehittämässä yksikkömme tulevaisuutta.

Tule kasvamaan kanssamme

Vaativat ja mielenkiintoiset kohteemme tarjoavat monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä alan huippuammattilaiseksi edistyksellisessä ilmapiirissä, motivoituneiden kollegoiden tukemana. Tule joukkoomme uudistumaan ja uudistamaan!

Lisätietoja yksikönjohtaja Tuomas Tonteri p. 050 326 5008

Hae paikkaa viimeistään 9.12.2018 mennessä. Kannattaa kuitenkin hakea heti, sillä haastattelemme ja täytämme avoimet paikat heti sopivan hakijan löydyttyä! Hakeminen rekrytointijärjestelmämme kautta on helppoa ja nopeaa. Liitäthän hakemukseesi myös ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi.