(Poistunut julkaisusta)

Työpäällikkö
Kastelli-Talot Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2018

Etsimme nyt työpäällikköä Keski-Suomeen Jyväskylän alueelle. Työsi vaatii tarkkuutta, huolellisuutta ja asiakaslähtöistä otetta. Työskentelet sujuvasti useiden projektien parissa yhtäaikaisesti. Sinulla on laatu- ja kustannustietoinen toimintatapa ja kehität työtäsi asiakaslähtöisesti. Aikaisempi kokemus pientalorakentamisesta katsotaan eduksi.

Tehtäviisi kuuluu:

  • Urakoitsijaresurssin hankinta ja ylläpito
  • Vastuu työmaiden valmistumisesta aikataulussa
  • Vastuu asennusten toiminnallisesta ja teknisestä laadusta sekä niiden valvonta
  • Vastuu työmaiden sujumiseen liittyvien ongelmatilanteiden ratkaisusta
  • Projektien budjettien seuraaminen ja poikkeamiin puuttuminen
  • Asiakaspalvelu rakentamisen aikana

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa insinöörin tai rakennusmestarin tutkintoa. Sinulla on kokemusta työnjohdon tehtävistä tai olet uraasi aloittava rakennusalan ammattilainen.

Kastelli kuuluu perheyhtiö Harjavalta Oy -konserniin yhdessä Puustelli Group Oy:n kanssa. Tavoitteemme on kehittää toimintaamme jatkuvasti ja säilyä pientalorakentamisen ykkösmerkkinä myös tulevaisuudessa. Meillä saat mahdollisuuden kehittää myös omaa osaamistasi ja vaikuttaa kehitykseesi. Teemme töitä sen eteen, että Kastellilla on hyvä työskennellä, sillä motivoitunut ja sitoutunut henkilöstö on koko toimintamme ydin.

Tartu tilaisuuteen ja hae paikkaa 25.11.2018 mennessä. Työ alkaa heti, kun löydämme sopivan tekijän. Kysy lisää tehtävästä asennuspäällikkö Jari Nurkkalalta, p. 0400580162 tai jari.nurkkala@kastelli.fi.