(Poistunut julkaisusta)

Työpäällikkö
Lappli-Talot Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018

Haemme työpäällikköä Etelä-Suomeen vastaamaan Lappli-talojen asennustyömaista. Työpisteesi tulee olemaan Uudenmaan toimistossamme ja työmaillamme. Tehtävässä vastaat projektin etenemisestä aikataulun mukaisesti, ohjaat, valvot ja vastaat rakennusmiesten työpanoksesta. Vastuullesi kuuluvat myös työmaiden kustannusten hallinta sekä aktiivinen yhteistyö asiakkaiden, palvelutoimittajien, suunnittelijoiden kanssa. Hyvä valtakunnallinen rakennusalan verkosto on vahva etu.

Koulutukseltasi olet rakennusmestari tai rakennusinsinööri (tai vastaava koulutus). Olet kiinnostunut puurakentamisesta ja sinulla on kokemusta rakennustyömaiden työnjohtotehtävistä. Kannat vastuun omasta ja alaistesi tekemästä työstä, omaat positiivisen ja joustavan asenteen sekä hyvät työyhteisötaidot. Tehtävän hoitaminen edellyttää matkustamista sekä oman auton käyttöä.

Tarjoamme mahdollisuuden itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn sekä monipuolisia haasteita. Ahkeralle tekijälle on vakituinen työpaikka tarjolla konsernissa, joka on yksi johtavista suomalaisista puurakentamisen toimijoista.

Lähetä hakemukseksi palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen rekry@lappli.fi viimeistään 28.10.2018 mennessä. Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Timo Sassi p. 040 359 3157 ja Seppo Kristo p. 0400 472 527.