(Poistunut julkaisusta)

Työpäällikkö
Lujatalo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018

HAEMME TYÖPÄÄLLIKKÖÄ TURUN UUTEEN ALUEYKSIKKÖÖN

Tule mukaan rakentamaan ja vahvistamaan Turun uutta alueyksikköämme. Toiminnan alkaessa haemme asuntorakentamisen ja/tai toimitila- ja korjausrakentamisen ammattilaista. Uuden yksikön perustaminen tarjoaa poikkeuksellisen ja kiinnostavan mahdollisuuden vaikuttaa myös toimintamalleihin. Vastuullasi tulee olemaan projektien hankinta ja vetäminen.

Olet sosiaalinen, ulospäin suuntautunut ja tulet hyvin toimeen eri sidosryhmien kanssa. Tehtävästä suoriutuminen edellyttää oma-aloitteisuutta ja haasteita pelkäämätöntä työotetta. Sinulla on mielellään jo ainakin muutaman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä ja olet eteenpäin pyrkivä tulevaisuuden tekijä.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa alan koulutusta (esim. rakennusmestari, -insinööri tai di). Kustannusten hallinta, sekä ajalliset ja laadulliset tavoitteet ohjaavat toimintaasi. Sinulla on kunnianhimoinen asenne työhön ja ammattitaitoasi haluat kehittää edelleen lisää.

Tarjoamme Lujatalossa mahdollisuuden monipuoliseen ja mielenkiintoiseen tehtäväkenttään, sekä kilpailukyiset edut.

Hae paikkaa täyttämällä hakemuslomake osoitteessa www.luja.fi/tyopaikat 27.9.2018 mennessä. Halutessasi voit lisätä liitteeksi vapaamuotoisen hakemuksen, sekä CV:n.