(Poistunut julkaisusta)

Työpäällikkö
Laattapiste

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018

Missiomme on pelastaa suomalaiset kurjilta kylppäreiltä, ja etsimme nyt pääkonttorillemme Vantaalle tätä pelastustyötä tukemaan aktiivista osaajaa.

TYÖPÄÄLLIKKÖ (kylpyhuoneremontit)

Onko sinulla vankkaa käytännön kokemusta kylpyhuoneiden remontoimisesta? Oletko perillä uusimmista rakennusteknisistä ratkaisuista ja tuotteista? Onko työn laatu sinulle kunnia-asia? Jos tunnistat itsesi, voit olla etsimämme henkilö.

Tehtävänäsi on toimia työpäällikkönä kolmen hengen tiimissä ja huolehtia siitä, että kustannusarviot valmistuvat ajallaan, projektit toteutuvat aikataulussa ja laatu täyttää tiukat vaatimuksemme. Käytännössä vastaat siis remonttien urakkalaskennasta, työnjohdosta ja alihankkijoiden toiminnasta työmaalla. Pääset myös osallistumaan yhteistyökumppaneiden valintaan.

Kylpyhuonemyyjämme suunnittelevat asiakkaillemme upeat ratkaisut, ja sinä kerrot heille, paljonko aikaa ja millaista investointia niiden toteuttaminen vaatii. Et ole myyjä, mutta arviokäyntisi asiakkaan luona on osa myyntiprosessiamme ja uskottavuutesi sekä ammattitaitosi vaikuttavat asiakkaan päätökseen. Remonteillamme on kymmenen vuoden takuu. Valvojana olet tärkeä lenkki siinä, että onnistumme aikataulullisesti ja että laatu on lupaamaamme tasoa.

Odotamme, että olet työskennellyt useamman vuoden itsenäisenä yrittäjänä, asentajana tai työnjohtotehtävissä rakennusliikkeen palveluksessa. Niin kuluttaja-asiakkaat kuin alan ammattilaisetkin arvostavat asiantuntemustasi ja uskottavuuttasi, sosiaalisia taitojasi sekä energistä otettasi työhön. Tärkeimpiä onnistumisesi mittareita ovat asiakastyytyväisyys, laatu ja organisointikykysi projektien läpiviennissä.

Tarjoamme hyvän, kiinteän kuukausipalkan ja ammatilliset kehittymismahdollisuudet. Jotta pääset sisälle työhösi, järjestämme kattavan ja kokemuksesi pohjalta räätälöitävän perehdytyksen tuotteisiimme, konseptiimme ja järjestelmiimme. Työyhteisömme on innostava, ja työhösi saat tukea osaavilta kollegoilta ja tuotepäälliköiltä.

Työpaikkasi sijaitsee myymälässämme Vantaalla, mutta liikut aktiivisesti koko pääkaupunkiseudun alueella ja tarvittaessa kauempanakin.

Kiinnostuitko? Lisätietoja voit kysyä yrityksemme hyvin tuntevalta Arespartnersin konsultti Kari Kuosmaselta, p. 040 753 3520. Varmimmin tavoitat hänet ma 17.9. klo 11–12 ja pe 21.9. klo 13–14. Lähetäthän hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi su 30.9. mennessä Arespartnersin verkkosivujen kautta: www.arespartners.fi. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!