(Poistunut julkaisusta)

Työpäällikkö
DEN Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2018

Etsimme sinua Oulun ja Pohjois-Suomen alueelle, uusi työpäällikkömme!

Sinun tehtäväsi on keskeinen asiakkaamme kotiunelman toteutuksessa. Toimit asiakkaamme luottohenkilönä rakentamisen ja takuuajan. Vastaat yhteistyöstä urakoitsijaverkoston kanssa. Pidät projektit hallinnassasi, tehokkaasti ja kustannustietoisesti.

Toivomme, että sinulla on vähintään rakennusmestarin tutkinto sekä kokemusta esimiestyöskentelystä. Olet energinen ja organisointitaitoinen, toimit tehokkaasti paineenkin alla. Uusi tehtäväsi edellyttää valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja tuloshakuista työasennetta. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja asiakaspalvelu on sinulle luontaista. Kokemus pientalorakentamisesta katsotaan eduksi. Ensisijainen työskentelypaikka on Oulunsalo.

Me DENillä olemme energinen joukkue, joka tekee merkityksellistä työtä toisiamme arvostaen. Kehitämme jatkuvasti osaamistamme ja olemme alamme suunnannäyttäjä. Yhteinen tavoitteemme on olla alan paras työyhteisö; sitä tavoittelemme jokainen päivä! Tarjoamme Sinulle alan johtavan, kasvavan ja kehittyvän yrityksen vahvan tuen, erinomaisen kollegaverkoston sekä kilpailukykyiset edut.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kaitsu: kai.aatsinki@den.fi tai p. 040 166 3310.

Hakemukset 15.8.2018 mennessä osoitteeseen kai.aatsinki@den.fi. Pidä kiirettä, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.