(Poistunut julkaisusta)

TYÖPÄÄLLIKKÖ
GPP Perimeter Protection Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2018

Vastaamaan projektien tehokkaasta ja laadukkaasta läpiviennistä.

Työpäällikkönä vastaat omalla alueellasi projektien tehokkaasta ja laadukkaasta läpiviennistä. Alueesi on Etelä-Suomi. Sinä varmistat, että projektit toteutetaan suunnitelmallisesti. Sinua tukemassa on tiimi, joka koostuu myynnistä, suunnittelusta, sähkö– ja huolto-organisaatiosta. Tunnet erittäin hyvin Rakennusurakan yleiset sopimusehdot YSE1998. Lisäksi kykenet asioimaan asiakkaiden kanssa suoraan niin, että täytät asiakkaiden odotukset sekä saamaan heistä pitkäaikaisia yhteistyökumppaneita. Tämän ohella pystyt motivoimaan asentajat ja aliurakoitsijat hyvää laatuun sekä pitävään aikatauluun.

Sinullaon positiivinen ”onnistuu” asenne ja omaat jatkuvan kehityksen ajattelutavan. Lisäksi olet hyvä tiimipelaaja. Odotamme että  sinulla on vahvat organisaation ja ihmisten johtamisen taidot, hyvä ymmärrys projektiliiketoiminnan johtamisesta ja toiminnasta. Lisäksi kykenet työskentelemään käytännönläheisesti ja käyttämään resursseja tehokkaasti. Sinulla on rakennusinsinöörin tai rakennusmestarin koulutus.

Tarjoamme ammattitaitoisen ja kehittyvän työympäristön, jossa sinulla on mahdollisuus olla nostamassa projektien tehokkuutta ja asiakastyytyväisyyttä ihan uudelle tasolle.

Lisätietoja yrityksestä ja tehtävästä antaa Mercuri Urvalilta Ari Rantala, puh. 040 822 7042. Tartu haasteeseen ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 29.7.2018  mennessä osoitteesta www.mercuriurval.com, viitenumero FI-12854.