(Poistunut julkaisusta)

Työpäällikkö
Kuntec Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2018

Haemme nyt katuylläpitoon kokenutta ja asiakaspalveluhenkistä

Työpäällikköä

Tehtävänäsi on toimia katuylläpidon hankkeiden operatiivisen toiminnan johdossa vastaten hankkeiden taloudellisuudesta ja tehokkuudesta sovittujen tavoitteiden mukaisesti. Toimit esimiehenä työmaapäälliköille sekä työnjohtajille ja johdat heitä kannustavalla sekä valmentavalla otteella. Osallistut toimialan johdon kanssa toiminnan kehittämiseen, asiakastyöhön, työnhankintaan, tarjoustoimintaan sekä suunnittelun ohjaukseen.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, kokemusta katujen ja teiden yllä- ja kunnossapitotehtävistä sekä esimiestyöstä. Arvostamme tuloshakuisuutta, rohkeutta kohdata uusia haasteita sekä positiivista ja asiakaslähtöistä asennetta. Aiempi kokemus ylläpitourakoiden kilpailutuksista sekä infrarakentamishankkeiden toteuttamisesta katsotaan eduksi.

Tarjoamme haasteellisia ja vastuullisia työtehtäviä, nuoren ja kasvuhakuisen työnantajan tarjoamat mahdollisuudet päästä mukaan kehittämään toimintaamme, mukavan ja innostavan työilmapiirin, kilpailukykyiset edut, sekä urakehitysmahdollisuuksia. Tukenasi on osaava ja ammattitaitoinen henkilöstömme.

Työkohteemme sijaitsevat pääasiassa Turun talousalueella. Tehtävä on vakituinen ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävistä antaa palvelupäällikkö Simo Saarinen p. 050-324 4768.

Tutustu tehtäväkuvaukseen nettisivuillamme www.kuntec.fi/rekry ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään sunnuntaina 1.4.2018.