(Poistunut julkaisusta)

Työpäällikkö
Pohjolan LVIturva Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2018

Haluatko työskennellä yhdessä Suomen parhaista työpaikoista ja olla mukana rakentamassa menestystarinaamme?  Kuvaavatko seuraavat sanat sinua? #ammattiylpeys #yhteishenki #kasvaminen #heittäytyminen #periksiantamattomuus #asenne #luottamus

Pohjolan LVIturva on vuonna 2010 perustettu valtakunnallinen omakotitalojen talotekniikkaremontteihin erikoistunut yritys, joka on osa LVIturva Group -konsernia. Tehtävämme on tehdä omakotiasumisesta helppoa ja turvallista. Konsernin liikevaihtotavoitteemme on 100 miljoonaa euroa.

Kaipaatko haasteita ja haluat laittaa kädet likoon?

Haemme nyt tehokasta ja omatoimista työpäällikköä vastaamaan LVI- ja viemäriasennuksen päivittäisestä toiminnasta. Toimit asennusorganisaation tukena ja varmistat, että asennuksen laatu, tehokkuus sekä aikataulutus toteutuvat päivittäin ja asiakkaat ovat tyytyväisiä toimintaamme. Tämän lisäksi vastaat asennusorganisaation liikevaihdon kehityksestä sekä teet tiivistä yhteistyötä muiden sidosryhmien kanssa.

Odotamme sinulta kokemusta vastaavasta tehtävästä. Lisäksi odotamme hyviä vuorovaikutus ja yhteistyötaitoja sekä tehokasta työskentelyotetta. Toimipaikkasi on pääkaupunkiseudulla.

ODOTAMME SINULTA:

  • Vankkaa kokemusta LVI-asennuksesta ja työnjohtajan tehtävistä
  • Ongelmanratkaisukykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Tuloshakuisuutta ja kykyä asioiden kehittämiseen
  • Hyviä esimiestaitoja
  • Matkustusvalmiutta

TARJOAMME SINULLE:

Tehtävän, jossa pääset näyttämään osaamisesi ja kehittymään yhdessä hienon työyhteisön kanssa. Saat valtaa ja vastuuta työtehtävän suorittamisesta ja olemme kiinnostuneita enemmän lopputuloksesta kuin penkin kuluttamisesta. Voit myös työskennellä siellä, missä näet sen itse parhaaksi. Työaikasi ovat joustavia, mutta toivomme myös joustoa tilanteen sitä vaatiessa. Nopeasti kehittyvässä yrityksessä pääset näyttämään osaamisesi ja kehittämään sitä monipuolisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Pekka Nikki, pekka.nikki@lviturva.fi tai numerosta 0449717906.

Mikäli tunnistit itsesi, ole hyvä ja täytä hakemus palkkatoiveineen osoitteessa: https://rekry.lviturva.fi