(Poistunut julkaisusta)

Työpäällikkö
Maximus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018

Haemme asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen

TYÖPÄÄLLIKKÖÄ

korjausurakoinnin sekä julkisivusaneerauksen tehtäviin Helsinkiin. Kyseessä on valtakunnallisesti toimiva keskisuuri rakennusliike. Asiakkaamme tarjoaa Sinulle kehittyvän työympäristön, hyvät edut ja kilpailukykyisen palkkauksen. Lisäksi saat paljon mielenkiintoista työtä ja mahdollisuuksia kasvattaa omaa osaamistasi sekä kokeneen, ammattitaitoisen organisaation taustatuen.

Odotamme sinulta:
- tehtävään soveltuvaa koulutusta (RI, DI)
- kokemusta vastaavista työtehtävistä vähintään 5 vuotta
- kokemusta isommista kokonaishankkeista
- kykyä itsenäiseen työskentelyyn
- nykyaikaisen tietotekniikan hallintaa
- hyvää työmotivaatiota ja asennetta
- yhteistyötaitoja

Tarjoamme sinulle:
- runsaasti mielenkiintoista tekemistä ja vastuuta
- monipuolisen ja erittäin motivoivan työkentän
- hyvät toimintaedellytykset
- kilpailukykyisen palkan
- hyvät henkilöstöedut

Huomioithan, että aloitamme sopivien ehdokkaiden haastattelut välittömästi. Työsuhde asiakasyrityksessä alkaa sopimuksen mukaan ja viimeistään maalis-huhtikuussa 2018. Jos koet olevasi hakemamme ammattilainen niin lähetä hakemus/CV linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Kerajärvi, puh. 045 844 8888 tai tommi.kerajarvi@maximus.fi. Mikäli juuri tämä tehtävä ei ole sinulle sopiva, ota kuitenkin yhteyttä. Meillä on kattavat kontaktiverkostot ja yli 200 aktiivista rakennusalan yritystä asiakkaana, joihin voimme tarjota osaamistasi.

Kaikki tiedot käsitellään luottamuksellisesti. Maximus Oy on rakennusalaan keskittynyt johtava henkilöstöpalveluyritys, joka on tuottanut toimivia henkilöstöratkaisuja rakennusalan yrityksille jo vuodesta 2001 lähtien. Toimimme pääkaupunkiseudulla, Uudellamaalla sekä Pirkanmaan- ja Päijät-Hämeen alueella.