(Poistunut julkaisusta)

Työpäällikkö
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2018

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme osaavaa työpäällikköä vahvistamaan heidän Uudenmaan yksikön asuntorakentamisen sekä toimitila- ja korjausrakentamisen toimintoja.

Voit olla urakehitykselläsi jo pidemmälle ehtinyt rakennus-alan ammattilainen tai uusia haasteita ottava, eteenpäin pyrkivä tulevaisuuden tekijä.
Olet sosiaalinen, ulospäin suuntautunut ja tulet hyvin toimeen eri sidosryhmien kanssa.
Tehtävästä suoriutumista edesauttaa myös, että olet työskentelyotteeltasi oma-aloitteinen, aktiivinen ja haasteita pelkäämätön.

Tehtävä edellyttää vähintään tehtävään soveltuvaa ammattikorkeakoulutasoista koulutusta (rkm, rak. ins., DI jne.) työkokemuksesta riippuen.

Tulet vastaamaan alueen aluejohtajan alaisuudessa Uudenmaan talousalueen sovittujen projektien hankinnoista ja vetämisestä. Kustannusten hallinta sekä ajalliset ja laadulliset tavoitteet ohjaavat tekemistäsi.

Tarjoamme mahdollisuuden monipuoliseen ja mielenkiintoiseen tehtäväkenttään, sekä kilpailukykyiset edut.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. Kyseessä on kokopäiväinen ja vakituinen työsuhde. Tehtävään valittu henkilö tullaan palkkaamaan suoraan asiakasyrityksemme omille palkkalistoille.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.