(Poistunut julkaisusta)

Työpäällikkö / Työmaapäällikkö
Lännen Alituspalvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2018

Vaakaporauksen vahva ammattilainen

Yli 30 vuotta alan kehityksen etulinjassa toiminut yritys etsii joukkueensa vahvistukseksi

TYÖPÄÄLLIKKÖÄ / TYÖMAAPÄÄLLIKKÖÄ

Olemme Suomen johtava vaakaporauksiin erikoistunut organisaatio, ja meillä on merkittävää toimintaa myös Ruotsissa sekä Baltian maissa. Liikevaihtomme noin 13 Milj.€. Johtajuutemme tekijöitä ovat, yli 30 pitkän linjan ammattilaista toteuttajina, kaikki olosuhteet kattavat menetelmät, viimeisimmän tekniikan hyödyntäminen, sekä jatkuva oma menetelmä- ja laitekehitys.

Tarvitsemme joukkoomme maa- ja vesirakennusalan insinöörin/DI näköalapaikalle kasvamaan vaakaporauksen ammattilaiseksi ja ottamaan vastattavakseen laajojakin kokonaishankkeita.

Sinun ei tarvitse olla valmis osaajaa, mutta vahvasti sellaiseksi himoitsevaa.

Tämän lisäksi odotamme sinulta seuraavaa: Osoitat omaavasi hyvät vuorovaikutustaidot ja sinulla on näyttöjä ohjaamiskyvyistäsi, sekä onnistumisista asiakasrajapinnassa. Vahva luonteesi näkyy itsenäisenä toimintana ja vastuun ottamisena tiukoissakin paikoissa. Sinulla on vahva hahmotuskyky ratkaista eteen tulevia tilanteita nopeasti ja taloudellisesti kannattavasti. Kiinnostuksesi kohteita ovat mm. kunnallistekninen ja rautatierakentaminen, sekä laskenta. Kokemus hankesuunnittelusta ja kokonaisprojektien hoitamisesta lisää mahdollisuuksiasi. AutoCAD ja SolidWorks tai vastaavat ohjelmistot ovat sinulle tuttuja työkaluja. Kansainvälinen toimintamme edellyttää sinulta ainakin englannin kielen kirjallista ja suullista osaamista, muu kielitaito auttaa vielä lisää.

Meillä on tuloshakuiselle tekijälle tarjolla avainrooli matalassa organisaatiossa, jossa päätöksenteko on mutkatonta ja asioita eteenpäin vievää. Pääset erikoisalan osaajien harvalukuiseen joukkoon kasvamaan halutuksi ammattilaiseksi vaiheittain pienemmistä kohteista isompiin. Olet itse suurin este tai mahdollistaja sille, minkä kokoluokan kohteita saat vastattavaksesi. Meillä pääset matkustamaan ja kokemaan siten työmaita erilaisissa kulttuureissa. Toivomme sinun voivan asettua Porin seudulle, tai ainakin osaksi työskennellä Porin konttorillamme, vaikka asuisitkin muualla.

Jos koet, että tämä on sinua varten, aloita matkasi soittamalla valintaprosessin toteuttajalle Evecon Trainers Oy / Jari Kalliomaa puh. 0400 661 512 maanantaina 3.12. klo 09.00 – 17.00, keskiviikkona 5.12. klo 13.00 – 16.00 ja muina aikoina soittopyyntö. Hakemukset viimeistään 10.12.2018 osoitteella jari.kalliomaa@evecon.com. Aiheeksi: ”Lännen Alituspalvelu”.