(Poistunut julkaisusta)

TYÖPÄÄLLIKKÖ, Turku
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2019

 

Haemme nyt asiakkaallemme Turkuun

TYÖPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävänäsi on toimia viherylläpidon hankkeiden operatiivisen toiminnan johdossa vastaten projektien ja hankkeiden taloudellisuudesta ja tehokkuudesta sovittujen tavoitteiden mukaisesti. Toimit esimiehenä työmaapäälliköille sekä työnjohtajille ja johdat heitä kannustavalla sekä valmentavalla otteella. Osallistut toimialan johdon kanssa toiminnan kehittämiseen, asiakastyöhön, työnhankintaan, tarjoustoimintaan sekä suunnittelun ohjaukseen. 

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa viheralan koulutusta (esim. hortonomi, puutarhuri), kokemusta viherylläpitotehtävistä sekä esimiestyöstä. Arvostamme tuloshakuisuutta, rohkeutta kohdata uusia haasteita sekä positiivista ja asiakaslähtöistä asennetta. Aiempi kokemus ylläpitourakoiden kilpailutuksista ja ylläpitourakoiden vastaavana toimimisesta sekä viherrakentamisesta katsotaan eduksi.

Tarjoamme haasteellisia ja vastuullisia työtehtäviä, nuoren ja kasvuhakuisen työnantajan tarjoamat mahdollisuudet päästä mukaan kehittämään toimintaamme, mukavan ja innostavan työilmapiirin, kilpailukykyiset edut, sekä urakehitysmahdollisuuksia. Tukenasi on osaava ja ammattitaitoinen henkilöstömme.

Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Area Manager Reeta Karinti gsm 050 390 9831 ti 28.5. klo 8.00-9.00 ja pe 31.5. klo 13.00-14.00. 

Hakemusten käsittely ja haastattelut alkavat jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti. 

Hae tehtävää viimeistään 7.6.2019 rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi osoitteessa www.experis.fi ja linkitä hakemuksesi tähän tehtävään TYÖPÄÄLLIKKÖ, Turku.