(Poistunut julkaisusta)

Työpäällikkö toimitilarakentamiseen
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2020

Etsimme Ouluun

TYÖPÄÄLLIKKÖÄ TOIMITILARAKENTAMISEEN

”Rohkeus kokeilla uutta vie meitä kaikkia eteenpäin.”

Oletko kokenut ja suunnitelmallinen rakennushankkeiden toteuttaja, joka nauttii vastuun kantamisesta ja työn tuloksellisuudesta? Tule työpäälliköksi tiiviiseen ja kannustavaan yhteisöömme, jossa haluamme antaa sinulle parhaat eväät oman työsi kehittämiseen ja kokonaisten projektien tuloksellisuudesta vastaamiseen.

Työpäällikkönä johdat monipuolisia toimitilojen uudisrakentamisen kohteitamme. Vastaat oman vastuualueesi osalta elinkaarihankkeiden ja kilpailu-urakointikohteiden tarjouslaskennasta ja kohteiden taloudesta, raportoinnista ja henkilöstöstä. Osallistut myös esimerkiksi työkauppoihin ja aliurakkahankintojen tekemiseen. Onnelliset ihmiset ovat yksi strategiamme kulmakivistä, ja esimiestyöskentelylläsi ja ammattitaidollasi varmistat alaistesi mahdollisuudet toteuttaa kohteet taloudellisesti, turvallisesti ja laatusuunnitelmia noudattaen.

Raportointi on tärkeä osa työpäällikön tehtävää, ja viet datan pohjalta tehdyt havainnot käytäntöön hankkeille. Olet kiinteästi mukana toimintatapojemme jatkuvassa kehittämisessä niin laskennassa kuin päivittäisessä työssä työmaalla.

Oletko sinä etsimämme työkaveri?

Tässä monipuolisessa ja haastavassa avainroolissa onnistut vahvalla työmaaosaamisella, tuotantokokemuksella sekä hyvillä vuorovaikutus- ja neuvottelutaidoilla. Sinulla on vähintään viiden vuoden kokemus urakkalaskennasta ja kilpailu-urakoinnista sekä hyvä englannin kielen taito. Erinomainen työturvallisuuskulttuuri on meille tärkeää ja esimiehenä näytät mallia työturvallisuuteen sitoutumisessa.

Hyvä työpäällikkö on tiimipelaaja, joka johtaa joukkuettaan omalla esimerkillään. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää paineensietokykyä sekä ratkaisukeskeistä työskentelyotetta. Hyödynnät työssä aiempaa kokemustasi asiakashallinnasta sekä urakointimallien ja urakoinnin pelisääntöjen (YSE) tuntemustasi. Työpäälliköltä odotamme rakennusalan insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkintoa. Eduksi katsomme työpäällikön tutkinnon, esimerkiksi FISEn sertifioiman koulutuksen.

Miksi YIT?

Me YIT:llä luotamme osaajiimme. Rakentaminen ei onnistu ilman sitoutuneita ja motivoituneita työntekijöitä, ja siksi panostamme työyhteisön hyvinvointiin päivittäin. Porukkamme luotsina pääset jättämään jälkesi siihen, miten tulevaisuuden kestävät kaupungit toimivat. Yhdessä rakennamme parempaa arkea. 

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Ismo Heikkinen, puh. 050 377 9896. 

Hae tehtävään 30.9.2020 mennessä ja liity tulevaisuuden rakentajien joukkoomme!