(Poistunut julkaisusta)

Työpäällikkö toimitilarakentamiseen
NCC Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2019

Onko sinulle kertynyt runsaasti kokemusta rakentamisesta? Suhtaudutko myönteisesti tulevaisuuden mahdollisuuksiin? Oletko johtajana muutoksen tekijä, joka osaa motivoida rakentamisen ammattilaisia parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen? Jos vastasit edellä mainittuihin kysymyksiin myöntävästi, saatat olla juuri se loistotyyppi, jota haemme nyt työpäälliköksi. Tervetuloa osaksi motivoitunutta tiimiämme!

Haemme vahvan rakennusalan kokemuksen omaavaa henkilöä työpäälliköksi vahvistamaan tuotannon johtamista sekä hankkeiden vetämistä ja kehittämistä uudistuvassa organisaatiossamme. Toimimme monipuolisten hanke- ja urakkamuotojen parissa aina omaperusteisista konseptikohteista kilpailu-urakoihin ja monenlaisiin kehityshankkeisiin. Tarjoamme asiakkaillemme rakentamisen palveluita, joissa hyödynnämme aktiivisesti uusimpia digitaalisia työkaluja ja kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja.

Odotamme sinulta modernia otetta johtamiseen ja kykyä ohjata organisaatiotasi työturvallisuudelle, taloudelle, laadulle ja aikatauluille asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Olet innostava esimerkki ja esimies työmaittesi toimihenkilöjoukolle ja johdat aktiivisesti myös henkilöstösi osaamisen kehittämistä. Osallistut toimialan johdon kanssa toiminnan kehittämiseen, asiakastyöhön, työnhankintaan sekä suunnittelun ohjaukseen sovitussa laajuudessa.

Olemme kiinnostuneita osaamisestasi

Viihdyt NCC:llä työpäällikön tehtävässä, jos olet valmis uusiin haasteisiin ja sinulla on rohkeutta ajatella asioita uudella tavalla. Meille on tärkeää, että haluat olla mukana kehittämässä monipuolista osaamista sekä toimivaa, motivoitunutta ja osallistuvaa tiimityötä. Osaat toimia yhteistyössä erilaisten sidosryhmien kanssa ja näet esimiestyön koko organisaation kapasiteettina ymmärtää ja toteuttaa tulevia hankkeita parhaalla mahdollisella tavalla.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, monipuolista kokemusta rakentamisen kentältä, esimieskokemusta sekä referenssejä onnistuneesta asiakasyhteistyöstä. Olet ulospäin suuntautunut ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja, jonka tekemisessä korostuu avoimuus ja laadukas vuorovaikutus. Työtehtäväsi sijoittuvat pääosin pääkaupunkiseudulle.

Meillä NCC:llä työntekijöitä kannustetaan jatkuvaan itsensä kehittämiseen ja uteliaisuuteen omaa työtä kohtaan. Arvostamme työssä positiivista otetta ja tekemisen meininkiä.

Tarjoamme sinulle ympäristön, jossa työskentelyäsi ohjaavat vahva halu onnistua ja kehittyä, sekä tahto tehdä asiat vastuullisesti. Tuemme aktiivisesti ammatillista kehittymistäsi ja varmistamme yhdessä liiketoiminnallisten vaatimustemme saavuttamisen.

 

Lisätietoa tehtävistä antaa yksikönjohtaja Joonas Saikkonen 0504332299

Hae paikkaa viimeistään 31.8.2019 mennessä. Liitäthän hakemukseesi myös ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi.