(Poistunut julkaisusta)

Työpäällikkö teollisuusrakentamiseen
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2020

Haemme nyt 

TYÖPÄÄLLIKKÖÄ TEOLLISUUSRAKENTAMISEEN

”Vain yhdessä kehittymällä voi luoda uutta.”

Oletko kokenut ja suunnitelmallinen rakennushankkeiden toteuttaja, joka nauttii vastuun kantamisesta ja työn tuloksellisuudesta? Tule työpäälliköksi tiiviiseen ja kannustavaan yhteisöömme, jossa haluamme antaa sinulle parhaat eväät oman työsi kehittämiseen ja kokonaisten projektien tuloksellisuudesta vastaamiseen. 

Teollisuusrakentamisen projektit kattavat kaikki teollisuuslaitokset alaan katsomatta. Teemme monenlaisia hankkeita kokonaistoimituksin yhteistyökumppaneidemme kanssa, myös vaativissa ympäristöissä. Huomioimme kaikissa projekteissamme asiakkaiden pysähtymättömän toiminnan merkittävyyden ja toteutamme asiakkaan tarpeen mukaisen lopputuloksen. Hankkeemme ovat kokoluokaltaan suuria ja niissä kaikissa on omat erityispiirteensä.

Työpäällikkönä vastaat osaltasi yksikön urakoinnista ja hankkeiden tuloksellisuudesta. Vastuullasi on tarjouslaskenta, työmaiden tuotannon, talouden ja aikataulun hallinta, sovitut aliurakkahankinnat, työkaupat, raportointi, laatujärjestelmän mukainen toiminta ja kehittäminen. Työpäällikön roolissa sinulla on yleensä 5-10 alaista projektista riippuen. 

Olisitko sinä etsimämme tiimikaveri?

Menestyt tehtävässä, mikäli sinulla on vahvaa kokemusta tuotannosta ja erityisesti teollisuusrakentamisesta (mm. EPCM-toimitus ja yksikköhintaiset urakat) sekä aiempaa kokemusta hankkeiden menestyksekkäästä toteutuksesta. Toivomme sinulta vahvaa näyttöä työmaaosaamisesta, hinnoitteluosaamista ja kokemusta kilpailu-urakoinnista. Hallitset myös lisä- ja muutostyömaailman, olet kustannustietoinen ja omaat kokemusta asiakashallinnasta. Sinulla on rakennusalan insinöörin tai DI:n tutkinto, urakointimallien ja urakoinnin pelisääntöjen (YSE) tuntemus sekä hyvä englannin kielen taito. Työpäällikön tutkinto (esim. FISE) katsotaan eduksi. 

Hyvä työpäällikkö on tiimipelaaja, joka johtaa joukkuettaan omalla esimerkillään. Hyvien johtamis-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaitojen lisäksi tässä tehtävässä tulee olla myös luova ja ratkaisukeskeinen työote sekä hyvä paineensietokyky. Haluat kehittää sekä omaa osaamistasi että koko yksikön toimintaa eteenpäin ja olet avoin uudelle. Työn sijainti on neuvoteltavissa, mutta olet kuitenkin valmis matkustamaan työssäsi. Kiinnostuksesi mukaan sinulla on myös mahdollisuus lähteä mukaan kansainvälisiin projekteihin.

Miksi YIT?

Me YIT:llä luotamme osaajiimme. Onnistumiset eivät synny ilman sitoutuneita ja motivoituneita työntekijöitä, ja siksi panostamme työyhteisön hyvinvointiin päivittäin. Tässä roolissa sinulla on tilaa onnistua ja kasvaa myös entistä suurempiin saappaisiin, tukenasi kollegat ympäri Suomen. Toiminta-alueemme on maantieteellisesti laaja, mikä avaa sinulle monia mahdollisuuksia. Työsi tuloksena pääset jättämään jälkesi siihen, miten tulevaisuuden kestävät kaupungit toimivat. Yhdessä rakennamme parempaa arkea.

Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Jouni Hyvärinen, puh. 0400 668 392 (ke 14.10. klo 12-14, ma 19.10. klo 13-15 ja pe 23.10. klo 9-11).

Hae tehtävään 25.10.2020 mennessä ja liity tulevaisuuden rakentajien joukkoomme!