(Poistunut julkaisusta)

Työpäällikkö, Tele, Mobiili
Eltel

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.12.2020

Eltelin Suomen organisaatioon haussa on nyt

Työpäällikkö, Tele, Mobiili

vastaamaan Turun alueen mobiiliasennuksista.

Työpäällikkönä vastaat tiimisi operatiivisesta toiminnasta. Vedät ja kehität 14 henkilön tiimiä, johon kuuluu suunnittelijoita sekä asentajia. Tiimi toteuttaa Länsi-Suomen alueella, pääsääntöisesti Turun seudulla, operaattoreille tehtäviä mobiilitukiasema- ja laiteasennuksia, sisältäen paljon myös mastotöitä. Työpäällikkönä vastaat tiimisi työnjohdosta sekä töiden valvonnasta. Yhteistyössä tiimipäällikön kanssa vastaat myös oman tiimisi taloudellisten ja toiminnallisten tulostavoitteiden toteutumisesta. Huolehdit sopimusvelvoitteiden toteutumisesta sekä tuotannon jatkuvasta kehittämisestä, tiimin tehokkuudesta, resurssoinnista sekä laatu-, turvallisuus- ja ympäristötavoitteista. Työpäällikkönä keskityt selkeästi oman tiimisi tuotannon jatkuvaan optimointiin eikä säikähdä muun muassa sääolosuhteista johtuvien äkillisten muutosten tuomaa painetta ja muuttuvia tilanteita.

Raportoit tehtävässäsi tiimipäällikölle ja toimipaikkasi sijaitsee Eltelin Turun toimipisteessä.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy tehtävään soveltuva tekninen tutkinto tai työkokemuksen kautta hankittu vankka osaaminen. Omaat jo kokemusta esimiesroolissa toimimisesta sekä vähintäänkin vankan mielenkiinnon käytettävän tekniikan oppimista kohtaan. Teollisuuden palveluprojektiliiketoiminta on sinulle entuudestaan tuttua ja aiempi kokemus urakointipuolelta, etenkin sähköverkko- tai tietoliikennerakentamisen parista, helpottaa tehtävän haltuun ottamista. Mobiili- tai laiterakentamisen kokemuksesi katsomme selkeäksi eduksesi. Kommunikoit sujuvasti suomeksi, niin suullisesti kuin kirjallisesti ja englannin kielitaito on eduksesi.

Henkilönä olet aktiivinen ja positiivisesti jämäkkä työpäällikkö, jolla on kyky ylläpitää ympärillään vahva tuloksenteon tahtotila. Omaat vankan ongelmanratkaisu- ja paineensietokyvyn. Sinulla on myös hyvät vuorovaikutustaidot ja asioiden läpivientikyky ja kykenet ottamaan johtajuuden tässä hyvin ammattitaitoisessa porukassa. Et myöskään säikähdä Eltelin tekemisen meininkiä, vaan olet valmis käärimään hihasi ja ryhtymään hommiin.

Tervetuloa Eltelin nopealiikkeiseen ja vahvasti tuloshakuiseen joukkoon! Eltel tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi haastavan ja keskeisen roolin aikaansaavien työkavereiden parissa. 

Hakeaksesi tehtävää, lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen linkistä https://bit.ly/2IHhIsC

Lisätietoa tehtävästä antaa Compass HR Groupin konsultti Laura Suontaus +358 50 521 2086 tai laura.suontaus@compasshrg.fi