(Poistunut julkaisusta)

Työpäällikkö teiden kunnossapitoon
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020

Etsimme Rovaniemelle/Ouluun

TYÖPÄÄLLIKKÖÄ TEIDEN KUNNOSSAPITOON

”Tällä porukalla sujuu kaikennäköiset urakat”

 Työpäällikkönä vastaat ELY- ja/tai kaupunkiurakoidemme tuloksellisesta ja tavoitteiden mukaisesta läpiviennistä. Kotipesäsi voi sijaita Oulussa tai Rovaniemellä ja vastuullesi kuuluu erityisesti Pohjois-Suomen alueella sijaitsevia urakoitamme. Osallistut urakkalaskentaan ja toimit esimiehenä urakoiden toimihenkilöille. Varmistat osaltasi työmaiden turvallisen toteutuksen.  

Haastavissa hankkeissamme saat niin vastuuta kuin vapautta.  YIT:llä tukenasi on lämminhenkinen työyhteisö. Meille on tärkeää, että jokainen tulee kuulluksi työssään ja saa parhaat eväät itsensä kehittämiseen. 

Oletko sinä etsimämme työkaveri?

Sinulla on erinomaiset projektinhallintataidot, ja jämäkällä otteellasi käynnistät ja saatat urakat maaliin onnistuneesti. Tunnet kunnossapidon urakkamaailman ja työmaakäytännöt. Sinulla on kokemusta urakkalaskennasta niin ELY- kuin kaupunkiurakoissa. Osaat ajatella kokonaistaloudellisesti ja sinulla on kokemusta tiiviistä yhteispelistä niin asiakkaiden kuin aliurakoitsijoiden kanssa. Kehität aktiivisesti omaa osaamistasi sekä YIT:n toimintaa vastaten alan kasvaviin haasteisiin. Erinomainen työturvallisuuskulttuuri on meille tärkeää, ja esimiehenä näytät mallia työturvallisuuteen sitoutumisessa.

Hyvä työpäällikkö on tiimipelaaja, joka johtaa joukkuettaan omalla esimerkillään. Hyvien johtamis-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaitojen lisäksi tässä tehtävässä tulee olla myös ongelmanratkaisukykyinen sekä pystyä sietämään paineta. Hyödynnät päivittäisessä työssä sujuvasti erilaisia tietoteknisiä järjestelmiä ja sinulla on hyvä englannin kielen taito. Työpäälliköltä odotamme rakennusalan korkeakoulutusta, esimerkiksi rakennusmestarin, rakennusinsinöörin, liikenne- tai logistiikka-alan AMK- tai DI-tutkintoa.

Miksi YIT?

Me YIT:llä luotamme osaajiimme. Porukkamme luotsina pääset jättämään jälkesi siihen, miten tulevaisuuden kestävät kaupungit toimivat. Yhdessä rakennamme parempaa arkea.  

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Jari Tammi, puh. 040 843 9137.

Hae tehtävään 29.3.2020 mennessä ja liity tulevaisuuden rakentajien joukkoomme!