(Poistunut julkaisusta)

Työpäällikkö talonrakentamiseen
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2018

Haemme Oulun ja Lapin läänin alueelle

Työpäällikköä talonrakentamiseen

Toimit Pohjois-Suomen yksikkömme työpäällikkönä alueellisena painopisteenä Oulu ja Lapin lääni. Vastaat kohteiden valmistelusta, tuotannosta ja taloudesta sekä raportoinnista ja henkilöstöstä. Työskentelet sujuvasti yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, ja varmistat laadukkaan asiakaspalvelun.

Etsimme

Omaat vahvan kokemuksen rakennustuotannosta ja työpäällikön tehtävistä, tai olet toiminut pitkään muissa vastuullisissa rakennusalan tehtävissä. Johdat ja innostat alaisiasi tukien heitä rakentavasti päivittäisessä työssä, ja olet jämäkkä ja tasapuolinen esimies. Sinulla on

  • tavoitteellinen ja sitoutunut ote viedä hankkeita eteenpäin
  • osaamista hankkeiden kokonaisvaltaisesta valmistelusta ja toteuttamisesta
  • vahvat vuorovaikutus-, yhteistyö -ja neuvottelutaidot
  • rakennusalan koulutus, insinööri tai DI

Eduksi katsomme työpäällikön tutkinnon.

Tarjoamme

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.

Lisätietoja tehtävistä antaa tuotantopäällikkö Ismo Heikkinen, puh. 050 377 9896.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 25.11.2018 mennessä oheisen linkin kautta.