(Poistunut julkaisusta)

Työpäällikkö talonrakentamiseen
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2018

Haemme Lappeenrantaan

Työpäällikköä talonrakentamisen

Työpäällikkönä vastaat kohteiden aikatauluista, tuotannosta ja taloudesta sekä raportoinnista ja henkilöstöstä. Kehität ja vastaat yksikkömme kilpailu-urakoinnista, ja osallistut tarjouslaskentaan sekä aliurakkahankintaan. Työskentelet sujuvasti yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, ja varmistat laadukkaan asiakaspalvelun.

Olennainen osa tehtävääsi on päävastuu Mansikkalan puukouluhankkeen tuotannonohjauksesta. Hankkeesta pääset lukemaan lisää täältä: http://bit.ly/imatranpuukoulu.

Etsimme

Omaat vahvan kokemuksen rakennustuotannosta ja työpäällikön tehtävistä, ja tunnet erikoisrakentamisen ja elinkaarihankkeiden maailman. Sinulla on jo näyttöjä menestyksekkäästä rakennusprojektien ja suurten kokonaisuuksien johtamisesta, ja johdat ja innostat alaisiasi tukien heitä rakentavasti päivittäisessä työssä. Esimiehenä olet jämäkkä ja tasapuolinen. Sinulla on

  • vähintään 5 vuotta aiempaa kokemusta urakkalaskennasta/kilpailu-urakoinnista
  • asiakaslähtöinen työskentelyote
  • vahvat vuorovaikutus -ja neuvottelutaidot
  • sujuva englannin kielen taito
  • rakennusalan koulutus, insinööri tai DI

Eduksi katsomme työpäällikön tutkinnon.

Tarjoamme

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Jussi Koskela, puh. 050 538 8550.

Jätä hakemuksesi viimeistään 31.7.2018 mennessä oheisen linkin kautta.