(Poistunut julkaisusta)

Työpäällikkö Suomen Rakennuslogistiikka Oy:lle
Suomen Rakennuslogistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2019

Kiinnostaako sinua vastuullinen työ esimerkiksi Pasilan Triplan, Helsinki-Vantaan lentoaseman laajentamisen parissa tai Tampereen Kansi -hankkeessa? Projektimme logistiikan parissa ovat suuria hankkeita, liikenteellisesti vaativia ja aikatauluiltaan tiukkoja. Juuri nämä seikat tekevät työstämme mielenkiintoisen!

Meistä

Suomen Rakennuslogistiikka Oy parantaa rakennustyömaiden tuottavuutta sujuvan logistiikan keinoin. Palveluihimme kuuluu logistiikan hallinta, logistiikkatyöt, sekä raskaat haalaukset. Perusajatuksemme on ennakkoon suunnitella materiaalivirrat siten, että hukkatyön osuus minimoituu ja työvaiheet saadaan aloitettua aikatauluissaan.

Tehtävän kuvaus

Haemme työpäällikköä vastaamaan logistiikkaprojektien läpiviennistä. Tehtävään kuuluu työnjohtajien onnistumisen tukeminen, toiminnanohjaus ja työmenetelmien valvominen. Toiminnan tehokkuus, turvallisuus ja asiakastyytyväisyyden varmistaminen ovat myös toimenkuvan keskiössä. Osallistut tiiviisti liiketoiminnan kehittämiseen ja suunnitteluun yhdessä yrityksen johdon kanssa. Pääasiallinen toiminta-alue on pääkaupunkiseutu, mutta projekteja on myös muualla Suomessa.

Odotamme hakijalta

Koulutuksesi on vähintään soveltuva rakennusalan tekninen, mielellään insinööri(AMK). Omaat jo kokemusta vastaavista tehtävistä. Omaat tinkimättömän ja positiivisen asenteen, jolla saadaan tiukatkin projektit onnistumaan. Kehittäminen on sinulle luontevaa ja pidät vastuun kantamisesta. Ymmärrät ihmisten merkityksen palveluliiketoiminnassamme ja olet asiakaspalveluhenkinen. Saat toiminnallasi ja esimerkilläsi tiimisi toimimaan tehokkaasti ja tyytyväisesti asetettujen tavoitteiden eteen.

Tarjoamme

Tarjoamme mahdollisuuden tehdä haastavaa, itsenäistä ja vastuullista työtä, jolla on merkitystä. Työ on vakituinen kilpailukykyisellä palkkauksella ja henkilöstöeduilla.

Mielenkiintoiset haasteet alan kehityksen kärjessä odottavat!

Hae tehtävään 31.7.2019 mennessä oheisen hakulinkin kautta. Täytämme paikan sopivan löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksen palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen pian!

Lisätietoja tehtävästä antaa Suomen Rakennuslogistiikka Oy:n toimitusjohtaja Olli Pälvimäki, olli.palvimaki@rl.fi, puh: 040 809 6877. Soittoajat lisätietoihin: 12.7. klo 12-14 ja 23.7. klo 12-14.

Lisätietoja tehtävästä saat soittoaikoina 12.7. klo 12-14 välillä ja 23.7. klo 12-14 välillä.