(Poistunut julkaisusta)

Työpäällikkö sähköverkon rakennusprojektiin, Eltel Networks
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2020
Etsimme asiakkaallemme Eltel Networkislle kahta työpäällikköä sähkövoimatekniikan työnjohdollisiin tehtäviin. Tässä työssä pääset hyppäämään mukaan projektin hallintaan ja valvontaan liittyviin monipuolisiin työtehtäviin. Tarjoamme rennon ja mukavan työporukan, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi niin työmaalla kuin projektien hallintaan liittyvissä tehtävissä. Jos kiinnostuit, lue lisää alta ja hae jo tänään!
KUVAUS
Tarjoamme sinulla vastuullisen tehtävän työpäällikkönä alan huippuorganisaatiossa. Pääset kehittämään omaa osaamistasi niin projektien hallinnan, aikataulutuksen kuin työnjohdonkin tehtävissä. Tulet työskentelemään yhdessä maarakennuspuolen työpäällikön kanssa. Työ tulee olemaan liikkuvaa työtä Uudenmaan alueella.

Tarjoamme


* Monipuoliset työtehtävät ja rennon työporukan
* Mahdollisuuden kasvaa alan ammattilaiseksi ja rekrytoitua myöhemmin suoraan Eltelille


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Olet vastuussa koko työmaaprojektin läpiviennistä aloituksesta loppuun
* Yhteydenpito asiakkaisiin ja asiakassopimusten hallinta
* Projektin kannattavuuden seuranta
* Työn valvonta ja jakaminen asentajille

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva sähkötekniikan koulutus (AMK/DI)
* Kokemusta vastaavista työtehtävistä vähintään n. 6kk ajalta
* Sujuva suomen kielen taito
* Ajokortti ja oma auto
* Hyvät MS Office-taidot


Etsimämme henkilö on:


* Oma-aloitteinen ja luotettava
* Kiinnostunut työskentelemään sähkötekniikan parissa
* Yhteistyökykyinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12kk, jatko mahdollinen
* Sijainti: Vantaa / Uusimaa


Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Eltel Networksin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita läpi saapumisjärjestyksessä. Ilmoitus on auki sivuillamme 31.3.2020
MUUTA TIETOA
Eltelon johtava pohjoiseurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja segmenteissä Power, Communication ja Other Pohjoismaissa, Puolassa ja Saksassa. Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Yhtiöllä on monipuolinen sopimuskanta sekä kasvava asiakaskunta suurten verkonomistajien joukossa. Eltelin palveluksessa työskentelee noin 6700 työntekijää ja konsernin liikevaihto oli 1,1 miljardia euroa vuonna 2019. Eltelin osake on ollut listattuna Nasdaq Tukholmassa vuodesta 2015 lähtien.