(Poistunut julkaisusta)

Työpäällikkö Rakennusliike Lapti Oy:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2018Työn kuvaus:
  Haemme Laptin uuteen Turun toimipisteeseen
TYÖPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen.                        
Työpäällikkönä vastaat Turun alueen rakentamiseen liittyvästä toiminnasta työmaiden osalta. Toimit työmaiden työnjohdon esimiehenä, varmistat aikataulut ja resurssit ja osallistut hankintaan ja sen suunnitteluun. Varmistat työmaiden työturvallisuuden ja työsuojelun laadukkaan toteutumisen. Osallistut tehtävässäsi muun muassa urakkaneuvotteluihin ja suunnitelmakatselmuksiin, sekä vastaat urakoiden toteutumisesta sopimusten mukaisesti. Osallistut myös suunnittelunohjaukseen, resurssisuunnitteluun, laskentaan ja teet aikataulutuksia ja raportoit projektin etenemisestä.
Odotamme sinulta rakennusalan koulutusta ja tehtävään soveltuvaa työkokemusta. Olet organisointikykyinen, pystyt viemään eteenpäin useita projekteja yhtäaikaisesti ja suhtaudut työhösi käytännönläheisesti ja innostuneesti. Kommunikoit sujuvasti suomen kielellä, englannin kieli on eduksi.
Tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut ja kilpailukykyisen palkan sekä panostamme monipuolisesti henkilöstön työhyvinvointiin. Uudessa yksikössä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työhösi ja olla mukana luomassa tuoreita toimintatapoja. Meillä Laptilla viihdytään!
Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Senior HR Consultant Ella Faltersack, puh. 040 760 9089, ella.faltersack@adecco.fi .
Hae tehtävään viimeistään 31.8.2018.

Asiakkaan tehtävänimike:  Työpäällikkö


Sijainti:  TURKU


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Ella Faltersack, 0407609089


Toimipaikka:  Turku