(Poistunut julkaisusta)

Työpäällikkö / projektipäällikkö - Finrem Oy
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.6.2020

Työpäällikkö / projektipäällikkö korjausrakeminen – Finrem Oy

Haemme asiakkaallemme Rakennus Finrem Oy:lle työpäällikköä / projektipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Etelä-Suomeen. Yrityksen kasvaessa tarvitaan lisää osaajia. Finrem on perustettu vuonna 2004. Liikevaihto viime tilikautena oli 21,5 M€ ja toimihenkilöitä yrityksessä on reilu kymmenkunta. Yritys on erikoistunut korjaushankkeisiin, etenkin toimitilamuutoksiin. Pääkonttori sijaitsee Vantaalla ja lisäksi toimistot heillä on Lahdessa ja Kouvolassa. Pääosin työmaat sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja 0-tapaturmaa tavoite saavutettiin jo viime vuonna.

Projektipäällikkönä pystyt vahvasti ohjaamaan työmaiden asioita oikeaan suuntaan ja olet mukana kehittämässä toimintaa. Aiempi kokemuksesi voi olla esim. Vastaavan mestarin roolista ja haluat nyt siirtyä seuraavalle tasolle tai voit jo toimia työpäällikkönä /projektipäällikkönä. Työorganisaatio on ammattiylpeää ja pitää lupauksensa. Olet tukena vastaaville mestareille, joita on n. 10 henkilöä.  Kohteiden määrä vaihtelee ja ne ovat kooltaan 0,3-10 M€. Työpäällikön työnkuvaa on mahdollista räätälöidä vahvuuksien ja osaamisen mukaan. Toimitusjohtaja sekä hankinta- ja tuotantojohtaja ovat kanssasi samassa tiimissä.

TYÖTEHTÄVÄ: Työpäällikkö / projektipäällikkö
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Vantaa
TYÖN KESTO: Aloitus on sovittavissa joustavasti. Tehtävä on vakituinen ja työsopimus tehdään suoraan Finremin kanssa.

Mitä edellytämme sinulta?

- Rakennusalan teknistä koulutusta (RKM, insinööri AMK tai vastaava).
- Vankkaa kokemusta työmaiden ohjaamisesta ja ansaintalogiikasta.
- Itsenäistä otetta työhön, osaat myös kysyä jos jokin epäselvää.
- Laskentakokemus on plussaa.
- Sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hyviä IT -taitoja. 

Mitä tarjoamme sinulle?

- Kilpailukykyisen palkkauksen ja työsuhde-edut.
- Työnantajan joka aidosti haluaa pitää henkilöstöstään kiinni.
- Olemme notkea yritys ja päätöksenteko on sujuvaa.
- Mukavan työyhteisön ja nuorekkaan ilmapiirin.
- Monipuoliset työmaat.

Rekrytointia hoitaa Värväämö ja kaikki yhteydenotot Värväämön kautta. Haluamme olla helposti lähestyttäviä. Voit soittaa meille, lähettää sähköpostia tai täyttää sivuillamme pikahakulomakkeen. Voit myös lähettää CV:n hakulinkistä. Tartu siis luuriin ja pirauta, Sonja p. 040-5085162 ja Juho p. 050-5149958 tai lähesty sähköpostilla sonja.vainio@varvaamo.fi. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon. Haku päättyy 2.8.2020.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Olemme toimineet vuodesta 2015 lähtien ja vuosittain yli 50 työnjohtajaa/toimihenkilöä saa kauttamme uuden työpaikan. Onnistumisprosenttimme on 97 %, mikä tarkoittaa sitä että työntekijät ovat viihtyneet uusissa tehtävissään. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on etsiä sinulle töitä, joissa viihdyt ja pärjäät. Meidät palkittiin vuonna 2019 rekrytoinnin edelläkävijänä (Oikotie Työpaikkojen Rekrytoinnin parhaat). Viime vuonna saimme myös Kauppalehden Kasvaja-sertifikaatin.