Työpäällikkö Pohjois-Suomeen
NCC Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2020

Erikoisrakentamisen toimialaan NCC:llä kuuluu nimensä mukaisesti erityiset ja uniikit projektit - kuten malminnostotorni, ksylitolia valmistava tuotantolaitos sekä anturikomponentteja valmistava tehdas. Olemme myös allianssihankkeena toteutettavassa Oulun sairaalaprojektissa mukana. Tekemisessämme korostuu innovatiivisuus, ja rohkeasti uudenlaiseen rakentamisen hankkeisiin lähtemällä opimme uutta! 

Haemme kehitysmyönteistä ja asiakaslähtöistä työpäällikköä erikoisrakentamisen toimialallemme Pohjois-Suomen alueelle. Työpäällikkönä erikoisrakentamisen parissa saat mielenkiintoisen ja haastavan toimenkuvan, jossa sinulla on kokonaisliiketoiminnallinen vastuu projektista ja sen tavoitteiden toteutumisesta. 

Johdat modernilla otteella omaa organisaatiotasi työturvallisuudelle, taloudelle, laadulle ja aikatauluille asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Vastaat myös omien työmaittesi toimihenkilöiden vastuullisista esimiestehtävistä ja henkilöstösi kehittämisestä NCC:n arvoja noudattaen. Osallistut yksikön johdon kanssa toiminnan kehittämiseen, työnhankintaan sekä suunnittelun ohjaukseen sovitussa laajuudessa. Osallistut yksikön johtoryhmän työskentelyyn. 

Odotamme sinulta vankkaa työmaakokemusta sekä soveltuvaa rakennusalan teknillistä koulutusta. Oleellista tehtävässä on rakennusprojektin tuotannon ja suunnittelun prosessien laaja-alainen ymmärrys. Tehtävässä onnistumiselle onkin tärkeää kokonaisuuksien hallinta, kehitysmyönteisyys ja hyvät yhteistyötaidot myös asiakaskenttään päin, työmaan taloudenpitoa unohtamatta. Olet itsenäinen vastuunkantaja ja johdat asiantuntevasti rakennusalan ammattilaistiimiä. Saat tiimisi toimimaan yhtenä joukkona yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi ja haluat olla mukana kehittämässä yksikkömme tulevaisuutta. 

Tarjoamme mahdollisuuden olla mukana mielenkiintoisissa ja haastavissa hankkeissa osana toimivaa ja motivoitunutta tiimiä. Valmentavan kulttuurimme mukaisesti tuemme ammatillista kehittymistäsi ja varmistamme yhdessä asetettujen tavoitteiden saavuttamisen. Meillä työtä tehdään hiottujen prosessien mukaisesti, suuren konsernin tuella ja nykyaikaisilla digitaalisilla välineillä hankkeesta laadittua tietomallia hyödyntäen. Turvallinen työskentely on meille ensiarvoisen tärkeää. Tehtävä sisältää matkustamista Pohjois-Suomessa ja mahdollisesti myös muualla kotimaassa ja toivommekin sinulta matkustusvalmiutta. 

Tutustu NCC:hen työnantajana: https://www.ncc.fi/tule-toihin/

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönjohtaja Elina Tuohino, 050 5492 710. 

Mikäli koet, että tässä on juuri sinun seuraava työtehtäväsi, hae heti! Hakuaika päättyy 8.6. Liitäthän hakemukseesi myös ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi.
Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja tehtävässä aloitus on sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. 

NCC on mukana Oikotien Vastuullinen työnantaja -kampanjassa. Kampanjaan osallistuvat työnantajat sitoutuvat kehittämään vastuullisen työnantajuuden kuutta periaatetta; syrjimättömyys, joustaminen ja työelämän tasapaino, esimiestyöhön panostaminen, työn sisältö ja merkitys, tehtävän vaatimusten mukainen palkkaus sekä hyvä hakijakokemus.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1362192
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Elina Tuohino (elina.tuohino (a) ncc.fi)
  • Puhelin: 0505492710
  • Sijainti: Oulu, Pohjois-Pohjanmaa