(Poistunut julkaisusta)

Työpäällikkö Keski-Suomeen
Rakennusliike Lapti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2018

Haemme Jyväskylän toimipisteeseemme 

TYÖPÄÄLLIKKÖÄ

Työpäällikkönä vastaat Keski-Suomen alueen rakentamiseen liittyvästä toiminnasta sinun vastuualueellesi kuuluvien työmaiden osalta. Meiltä saat monipuolisia ja eri kokoisia projekteja Keski-Suomen ja Mikkelin alueella. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän, jossa vastaat rakennushankkeiden läpiviennistä tarjouslaskennasta takuuaikaan. Toimit työmaiden työnjohdon esimiehenä, varmistat aikataulut ja resurssit sekä osallistut hankintaan ja sen suunnitteluun. Varmistat työmaiden työturvallisuuden ja työsuojelun laadukkaan toteutumisen. Osallistut tehtävässäsi muun muassa urakkaneuvotteluihin ja suunnitelmakatselmuksiin sekä vastaat urakoiden toteutumisesta sopimusten mukaisesti. Osallistut myös suunnittelunohjaukseen, resurssisuunnitteluun, laskentaan ja teet aikataulutuksia ja raportoit projektin etenemisestä. Apuna sinulla ovat osaavat ja motivoituneet työkaverit ja ison yrityksemme tuki.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa rakennusalan koulutusta ja työkokemusta sekä ymmärrystä rakennusprojektien johtamisesta. Voit olla pitkän linjan kokenut ammattilainen tai nuori nälkäinen tulevaisuuden lupaus. Olet täsmällinen ja vastuuntuntoinen sekä organisointikykyinen, pystyt viemään eteenpäin useita projekteja yhtäaikaisesti sekä suhtaudut työhösi asiakaslähtöisesti laatuun ja kustannustietoisuuteen panostaen. Kommunikoit sujuvasti suomen kielellä, katsomme englannin kielen taitosi eduksesi. Meillä pääset kehittämään sekä itseäsi että yrityksemme toimintaa. 

Tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut ja kilpailukykyisen palkan sekä panostamme monipuolisesti henkilöstön työhyvinvointiin. Meillä Laptilla viihdytään!

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Samuli Heino puh. 050 388 8507 tai samuli.heino@lapti.fi.

Hae tehtävään mahdollisimman pian, mutta viimeistään 14.10.2018. Voit aloittaa työt vaikka heti tai sopimuksen mukaan. Täytä hakemus osoitteessa https://lapti.fi/tule-meille-toihin/