(Poistunut julkaisusta)

Työpäällikkö Itä-Suomen alueelle
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2018

Haemme asiakasyrityksellemme rekrytointitoimeksiantona teknisesti vahvaa TYÖPÄÄLLIKKÖÄ Itä-Suomen alueelle maa- ja vesirakentamisen pariin. Yritys on erikoistunut kunnallistekniikan rakentamiseen sekä vesihuollon erikoiskohteisiin kuten vesistörakentamiseen ja vesilaitoskohteisiin. Lisäksi yritys rakentaa kaukolämpö -ja maakaapeliverkkoja. Yritys toimii Itä-Suomen alueella tukikohtanaan Savonlinna. Yritys työllistää keskimäärin n. 15 työntekijää.

Tehtävän toimenkuva on osittain muokattavissa valitun henkilön mukaan. Pääpaino tehtävässä tulee olemaan vaihtelevien työmaiden organisointi ja työnjohto, projektien vastaavana työnjohtajana toimiminen sekä tarjouslaskentaan osallistuminen ja työkohteiden hankkiminen.

Edellytämme hakijalta vähintään teknikon tai insinöörin (AMK) koulutusta, jotta voit toimia vastaavana työnjohtajana hoitamissasi projekteissa. Edellytämme myös kokemusta tuloksellisesta kunnallistekniikan ja/ tai vesirakentamisen projektien läpiviennistä ja urakkalaskennasta. Sinulla on aikaansaava työote ja halu kehittyä ja kehittää yritystä eteenpäin myös työmaatasolla. Tukena työssäsi on kokenut organisaatio ja ammattitaitoinen henkilöstö.

Työ vaatii matkustusvalmiutta. Yrityksen toimipiste sijaitsee Savonlinnassa, mutta projektien ja työtilanteiden salliessa myös etätöiden tekeminen on mahdollista.

Tarjoamme erittäin viihtyisän, joustavan ja hyvähenkisen työympäristön alan huipulta. Pääset huippupaikalle matalaan organisaatioon, jossa pääset kehittämään itseäsi ja yritystä entistä kovempaan kasvuun. Pääset vaikuttamaan itse työn sisältöön ja yrityksen tulevaisuuteen. Tarjoamme myös erittäin kilpailukykyisen palkan lisäksi tulospalkkausmallin, mahdollisuuden edetä uralla ja mahdollisuuden yrityksen osakkaaksi.

Työpaikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Aloitusaika voidaan sopia joustavasti, mutta paikka täytetään viimeistään huhtikuun aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Tuomas Lappalainen
p. 050 444 4476
tuomas.lappalainen@sihti.fi