(Poistunut julkaisusta)

Työpäällikkö, infra (Pääkaupunkiseutu)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2018

Vakavarainen ja koko maanlaajuisesti toimiva infra-alan asiakkaamme hakee kauttamme kokenutta työpäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävänäsi on toimia projektinjohtotehtävissä asiakkaan tarpeen mukaan hankkeen elinkaaren aikana. Päätehtävät liittyvät käytännön rakennuttamistehtäviin ja johdat koko rakennusprosessia taloudellisesti ja laadullisesti suunniteltuun lopputulokseen. Lisäksi tehtävänäsi on toimia projektijohtourakoinnin työmaan operatiivisen toiminnan johdossa. Osallistut toiminnan kehittämiseen, asiakastyöhön, työnhankintaan sekä suunnittelun ohjaukseen. Tulet johtamaan toimintaa asetettujen tavoitteiden mukaisesti.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, useamman vuoden kokemusta erilaisista infrarakentamisprojekteista esim. kunnallistekniikasta, katurakentamisesta ja sillankorjauksesta.

Tarjoamme haasteellisia ja vastuullisia työtehtäviä, kasvuhakuisen työnantajan tarjoamat mahdollisuudet päästä mukaan kehittämään toimintaamme, mukavan ja innostavan työilmapiirin. Tukenasi on osaava ja ammattitaitoinen henkilöstömme.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja kaipaat uusia haasteita työurallesi, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluettelosi 25.5.2018 mennessä sähköpostitse Esa Riikonen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, "Työpäällikkö, infra". Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.