(Poistunut julkaisusta)

Työpäällikkö – Hovako Oy
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2019

Hovako Oy on hoivatalokohteiden rakentamiseen ja suunnitteluun perehtynyt yritys, jonka rakentamisen perustana on asiantunteva suunnittelutyö. Toteutamme hankkeet käyttämällä eri elementtejä. mm tilaelementtejä. Rakennamme elementtimme tehtaalla kuivissa olosuhteissa. Viime vuoden liikevaihtomme oli noin 13,5M€, tämän vuoden liikevaihtomme on noin 18M€.

Etsimme PK-seudulle Työpäällikköä, jolla on Vastaavan mestarin pätevyys. Tämän on hyvä mahdollisuus sinulle, joka haluat ottaa seuraavan askeleen urallasi. Aluksi saat yhden kohteen vedettäväksi, jossa olet Vastaavan mestarin roolissa. Jatkossa roolisi on Työpäällikkö. Meillä on alkamassa useampi kohde PK-seudulla. Kilpailutat urakoita ja aikataulutat kohteita sekä avustat tarvittaessa työnjohtoa.

TYÖTEHTÄVÄ: Työpäällikkö
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Pääkaupunkiseutu
TYÖN KESTO: Vakituinen ja kokoaikainen tehtävä, aloitus on sopimuksen mukaan

Mitä toivomme sinulta?

- Aiempaa kokemusta vastaavan työnjohtajan tehtävistä.
- Vastaavan työnjohtajan pätevyyttä PK-seudulla.
- Soveltuvaa koulutusta (Rakennusmestari tai -insinööri).
- Alalla käytettävien ohjelmistojen tuntemista.
- Hyviä neuvottelutaitoja ja jämäkkää asennetta.

Mitä tarjoamme sinulle?

- Meillä saat tukea muilta, etkä jää yksin huoliesi kanssa.
- Vakituisen ja kokoaikaisen tehtävän, meillä riittää kohteita ja tilauskantaa.
- Aloitus aikataulusi mukaisesti.
- Kohteet PK-seudulla.
- Kilpailukykyisen palkan.

Rekrytointia hoitaa Värväämö ja kaikki yhteydenotot Värväämön kautta. Haku on helppoa ja nopeaa. Hakemuksen voit täyttää "Hae paikkaa" -linkistä. Aloitamme hakijoiden haastattelun jo hakuaikana, joten toimi pikaisesti. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon. Haku päättyy 25.8.2019.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Olemme toimineet vuodesta 2015 lähtien ja viime vuonna yli 50 toimihenkilöä sai kauttamme uuden työpaikan. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on etsiä sinulle töitä, joissa viihdyt ja pärjäät. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot. Soita meille, jos haluat kuulla lisää: Sonja p. 040-5085162 tai Juho (ajalla 14.7.-7.8) p. 050-5149958.