(Poistunut julkaisusta)

Työpäällikkö, Etelä-Suomen aluetiimi
Winco

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2018

Etsimme energiseen joukkoomme Työpäällikköä Helsingin toimipisteeseen.

Tiimin tehtäviin kuuluvat mm. sähkörata- vahvavirta- ja matkustajainformaatiojärjestelmien kunnossapito. Aluetiimi toimii aktiivisesti myös rakentamispalveluissa, jossa tarjoamme kaikki raideliikenteen tekniikkaosa-alueet (mm. sähkörata, turvalaitteet, vahvavirta)

Tulet työssäsi vastaamaan ryhmäsi töiden organisoinnista, työmaiden toteutuksesta sekä raportoinnista. Työtehtäviin kuuluu myös esimiehenä toimiminen ryhmällesi sekä osallistuminen tarjouslaskentatiimiin.

Sinulla voi olla tehtävään soveltuva koulutus (esim. sähkö- tai automaatioinsinööri) tai vahva kokemus raideliikennetekniikasta. Työtehtäviäsi tukee Winco Oy:n vahva organisaatio ja partneriverkosto.

Olet oma-aloitteinen, kehittymishaluinen sekä nopeasti uutta oppiva. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja positiivinen asenne. Toimintatapasi on asiakaslähtöinen ja nautit erilaisten ihmisten kanssa työskentelystä. Sinulla on erinomainen paineensieto- ja ongelmanratkaisukyky. Tehtävässä menestyminen edellyttää matkustushalukkuutta ja joustoa työajoissa.

Meillä työskentelet mielenkiintoisessa ja monipuolisessa työtehtävässä, jossa sinulla on hyvät tulevaisuuden kehittymismahdollisuudet. Huolehdimme tarvittavasta rautatiealan erikoiskoulutuksesta. Wincolla on mukavat työkaverit, erinomainen yhteishenki sekä positiivinen draivi kehittää toimintaa nyt ja tulevaisuudessa.

Jos kiinnostuksesi heräsi, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta! Soittele aluepäällikkö Jarkko Jouhilahdelle puh. 040 658 5031 ja jutellaan lisää. Jarkko on parhaiten tavoitettavissa arkisin klo 7-16 välisenä aikana. Haku päättyy 26.10.2018. Olethan nopea, sillä täytämme tehtävän heti siihen sopivan henkilön löydyttyä.