(Poistunut julkaisusta)

Työpäällikkö asuntorakentamiseen
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2021

Etsimme nyt 

TYÖPÄÄLLIKKÖÄ ASUNTORAKENTAMISEEN

Pääkaupunkiseudulle

”Vain yhdessä kehittymällä voi luoda uutta.”

Oletko kokenut ja suunnitelmallinen rakennushankkeiden toteuttaja, joka nauttii vastuun kantamisesta ja työn tuloksellisuudesta? Tule työpäälliköksi tiiviiseen ja kannustavaan yhteisöömme, jossa haluamme antaa sinulle parhaat eväät oman työsi kehittämiseen ja kokonaisten projektien tuloksellisuudesta vastaamiseen.

Työpäällikkönä toimit pääkaupunkiseudun omaperustaisen asuinkerrostalotuotannon tuotantojohdossa, työmaahenkilöstösi esimiehenä. Vastaat työmaiden turvallisesta tuotannosta, taloudesta, aikataulunhallinnasta sekä asiakaskokemuksesta. Keskeisiä tehtäviäsi ovat yrityksen resurssien hyödyntäminen ja ohjaaminen parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi sekä säännöllinen raportointi. Kokemuksellasi ja ammattitaidollasi olet mukana kehittämässä prosesseja jatkuvan kehittämisen periaatteella.

Olisitko sinä etsimämme tiimikaveri?

Onnistut tässä monipuolisessa ja haastavassa avainroolissa, mikäli olet innostava joukkuepelaaja, suhtaudut muutokseen myönteisesti ja osaat luoda ja viedä käytäntöön uusia toimintamalleja. Olet tavoitteellinen, yhteistyökykyinen ja sinulla on hyvät neuvottelutaidot. Sinulla on myös kyky omaksua ja hyödyntää työssäsi uusia tietoteknisiä järjestelmiä. Toimit kaikissa tilanteissa arvojemme mukaisesti, avoimen ja luottamuksellisen kulttuurin ympäröimänä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. insinööri AMK/DI). Aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä sekä työpäällikön tehtävään syventävät koulutukset katsotaan eduksi.  Odotamme sinulta vahvaa tuotannon johtamiskykyä yhdistettynä tinkimättömään ammattitaitoon. Sinulla on vahva työkokemus tuotannon tehtävistä ja ymmärrät rakennushankkeen hallitun läpiviennin keskeisimmät merkityssuhteet.

Miksi YIT?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset kehittämään sekä omaa osaamistasi että koko yhteisömme toimintaa. Rakentaminen ei onnistu ilman sitoutuneita ja motivoituneita työntekijöitä, ja siksi panostamme työyhteisön hyvinvointiin päivittäin. Lupaamme, että ison talon tuella ja tiiviillä yhteishengellä tiukoistakin paikoista selvitään. Yhdessä rakennamme parempaa työyhteisöä.

Jos haluat kuulla lisää tästä tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, soita tuotantopäällikkö Tapio Koivusaarelle (040 557 6540) tai Petri Pyhäjärvelle (050 397 7543) pe 15.1. klo 14-15 tai to 21.1. klo 13-14. 

Hae tehtävään 27.1.2021 mennessä ja liity rautaisten osaajien joukkoomme!