Työoikeusjuristi
Kalliolaw Asianajotoimisto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2020

Oletko kenties jo ansainnut kannuksesi liikejuridiikassa tai kiinnostavatko haasteet liikejuridiikan parissa?

Haemme Helsingin toimipisteeseemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen asianajajaa tai juristia avustamaan pääasiassa työoikeuteen liittyvissä toimeksiannoissa. Tarjoamme mukavat kollegat, haasteelliset työtehtävät ja mahdollisuuden kasvaa asiantuntijana kanssamme dynaamisessa ja kansainvälisessä ympäristössä. Kilpailukykyisen peruspalkan lisäksi työntekijöillämme on mahdollisuus bonukseen. Sinulla on OTM/OTK -tutkinto sekä yritysjuristina, asianajotoimistossa tai työnantajapuolen työmarkkinajärjestössä hankittu 1-2 vuoden relevantti kokemus.

Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää ratkaisuhakuisuutta, joustavuutta, vankkaa sitoutumista asiakaspalveluun sekä valmiutta tarttua ennakkoluulottomasti myös oman erityisosaamisen ulkopuolelle meneviin tehtäviin. Suomen kielen ohella sujuva suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito on välttämätön. 

Lisätietoja antaa työoikeuden praktiikastamme vastaava asianajaja, osakas Pekka Kiviniemi, puh. 050 5911 088, (kello 15-21) tai Managing Partnerimme Olli Oksman puh. 050 5916 315 to 22.10. klo 15-17 tai ti 27.10. klo 15-17. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 6.11.2020 osoitteeseen olli.oksman@kalliolaw.fi.

Kalliolaw Asianajotoimisto Oy, Helsinki – Lontoo – Turku

www.kalliolaw.fi
 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot