(Poistunut julkaisusta)

Työoikeusjuristi Teollisuusliittoon
Teollisuusliitto ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2018

Teollisuusliitto ry hakee työoikeusjuristia liiton keskustoimiston oikeudelliseen yksikköön määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.10.2018−30.4.2019. Työoikeusjuristin tehtäviin kuuluu mm. työoikeudellisten erimielisyysasioiden hoitaminen, liiton jäsenistön työsuhdeneuvonta ja kouluttaminen sekä liiton muun henkilöstön tukeminen edunvalvontatyössä.

Etsimällämme henkilöllä on oikeustieteellinen loppututkinto (OTM/OTK), työ- ja työehtosopimusoikeudellista osaamista sekä kokemusta erimielisyysasioiden hoitamisesta ja työmarkkinatoiminnasta. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää itsenäistä ja palveluhenkistä työskentelyotetta sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Tarjoamme monipuolisen ja kiinnostavan työnkuvan ohella ammattitaitoisen ja mukavan työyhteisön sekä mahdollisuuden osallistua liiton edunvalvontatyön kehittämiseen toiminnan muutosvaiheessa.

Mikäli olet etsimämme henkilö, toimita hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen viimeistään 19.9.2018 sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@teollisuusliitto.fi. Tehtävä täytetään 1.10. alkaen tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa oikeudellisen yksikön päällikkö Anna Tapio 10.9. klo 10−12 (puh. 050 303 9268.).