(Poistunut julkaisusta)

Työntutkija
FläktGroup Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2019

Etsimme sinua, kehityshenkinen ja tuloshakuinen työntutkija, Akaaseen määräaikaiseen 1,5 vuoden työsuhteeseen.

Tehtäväsi on parantaa tuotannon tehokkuutta ja tuottavuutta yhdessä tuotannon johdon sekä laatu- ja tuotannonkehitystiimien kanssa. Viet LEAN-hankkeita eteenpäin ja teet jatkuvaa parantamista tuotannossa. Teet työntutkimusta ja ylläpidät tuotedataa ja standardivalmistusaikoja toiminnanohjausjärjestelmässä. Lisäksi osallistut investointihankkeisiin. Toimit yhteistyössä kunnossapidon, asiakkaiden ja laitetoimittajien kanssa.

Odotamme sinulta halua kehittää tuotantotyön tehokkuutta ja turvallisuutta yhdessä alan ammattilaisten kanssa. Sinulla voi olla muutaman vuoden kokemus työmenetelmien tutkimisesta valmistavasta teollisuudesta. Voit myös olla vasta uraasi aloitteleva, innostunut ja motivoitunut tulevaisuuden toimija. Olet tottunut käsittelemään tietoa erilaisissa järjestelmissä, kuten toiminnan- tai tuotannonohjausjärjestelmissä ja yleisissä toimisto-ohjelmissa. Sopiva koulutustausta on esim. tuotantotalous, LVI-, kone- tai energiatekniikka tai automaatio. Kansainvälisessä ympäristössämme tarvitset vähintään kohtuullista englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Olet kehityshenkinen ja tuloshakuinen ja sinulla on aito halu ja kiinnostus kehittää tuotannon prosesseja.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja kehittyvän työn kansainvälisessä yrityksessä osana tavoitteellista ja eteenpäin pyrkivää tuotantotiimiä. Järjestämme sinulle tarvittaessa työntutkijan koulutuksen. Alan johtavana yrityksenä FläktGroup Finland Oy tarjoaa sinulle näköalapaikan toimialalle, perehdytyksen ja koulutuksen tehtäviisi sekä esimiesten ja kollegojen täyden tuen kehittymisellesi.

Lisätietoja tehtävistä antaa tuotannon kehityspäällikkö Markku Tausa, puh. 040 868 3147.

Hae tehtävää viimeistään 31.10.2019 täyttämällä hakulomake verkossa. Aloitamme haastattelut heti sopivan hakijan löydyttyä