(Poistunut julkaisusta)

Työntutkija
Sievin Jalkine Oy / co MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Sievin Jalkine Oy on Pohjois-Euroopan suurin jalkinevalmistaja. Vuonna 1951 perustettu kansainvälinen perheyritys työllistää tällä hetkellä yhteensä noin 530 henkilöä sekä kotimaassa että ulkomailla. Tuotantolaitoksemme sijaitsevat Sievissä ja Oulaisissa. www.sievi.com

Haemme Sievin toimipisteeseemme vakituiseen työsuhteeseen

Työntutkijaa

Tehtävänäsi on jalkineiden valmistusprosessiin liittyvien työvaiheaikojen mittaaminen, tutkiminen ja kehittäminen työntutkimusmenetelmin Sievin ja Oulaisten toimipisteissämme. Työsi tavoitteena on työkustannusten selvittäminen tuotehinnoittelua varten sekä työn tuottavuuden parantaminen kehittämällä helpompia työvaiheita ja työn sujuvuutta. Toimit tiiviissä yhteistyössä tuotannon työnjohdon sekä työntekijöiden kanssa eri työvaiheiden ja työtehtävien organisoinnin havainnoinnissa sekä vaiheaikojen ja tuotekustannusten määrittelemisessä.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta, kokemusta valmistavan teollisuuden tai vaihetyön parista, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä käytännön englannin kielen taitoa. Eduksi luetaan, mikäli olet aiemmin tehnyt työntutkimusta tai sinulla on mahdollisesti työntutkijan koulutus.

Tarjoamme sinulle tarvittaessa työtehtävän edellyttämän työntutkijan koulutuksen. Lisäksi saat mielenkiintoisen ja haastavan työtehtävän Pohjois-Euroopan johtavan jalkinevalmistajan palveluksessa, jossa sinun on mahdollista hyödyntää ammattitaitoasi ja edelleen kehittää itseäsi sekä osaamistasi yhdessä tuotantotiimimme kanssa.

Lisätietoja antaa MPS-konsultti Arto Savela, puh. 020 746 9451.

Lisäksi tuotantopäällikkö Tarmo Hihnala vastaa tiedusteluihin 23.2.2018 klo 14:00–16:30, puh. 040 801 9277.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si 28.2.2018 mennessä osoitteessa uratori.mps.fi.