(Poistunut julkaisusta)

Työntutkija / tuotantoinsinööri
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2020

Toimenkuva
Etsimme asiakkaallemme Nastolaan työntutkijaa. Tehtävänäsi on eri työvaiheiden aikojen mittaaminen /tarkistaminen. Ensimmäisessä vaiheessa tarkoitus todentaa nykyisten järjestelmässä olevien aikojen oikeellisuus ja mitata muutamien uusien tuotteiden vaiheajat. Samalla kirjata ylös havaintoja menetelmistä.

Tarkoitus on viedä projektia läpi kahden viikon jaksoissa niin kauan kun työ on valmis. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Odotamme sinulta
Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta, aikaisempaa kokemusta työntutkijana toimimisesta sekä kokemusta valmistavan teollisuuden tai vaihetyön parista.

Muut tiedot
Täytä hakemus www.vmp.fi tai soita (03) 873 200, mikäli sinulla on jo hakemus. Liitä CV hakemukseesi. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Kesto
Projekti / kahden viikon jaksoissa kunnes työ valmis

Lisätietoja
Teemu Remes, lahti@vmp.fi, 0447880850

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 25.05.2020 mennessä.