(Poistunut julkaisusta)

Työntömastotrukkitaitoinen Varastotyöntekijä
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme varastotyöntekijöitä, jotka hallitsevat työntömastotrukilla ajamisen. Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta näyttöjen kautta sinulla on mahdollisuus pidempään työsuhteeseen. Asiakasyrityksemme on yksi maailman johtavimmista logistiikkayrityksistä, jossa pääset työskentelemään muiden logistiikka-alan ammattilaisten kanssa. Työtä tehdään kolme- tai kaksivuorotyönä. Työntekopaikka sijaitsee Vantaalla, lentokentän läheisyydessä.

Toivomme, että olet ajanut työntömastotrukkia vähintään 3 kuukautta ja sinulla on kokemusta hektisessä työympäristössä työskentelystä. Etsimämme henkilö on halukas kehittämään osaamistaan sekä tavoitteellisesti pyrkii parempiin suorituksiin työpaikalla. Asiakasyrityksemme työkieli on suomi, joten edellytyksenä on hyvä suomen kielen taito.

Työtehtävät sisältävät keräilyä ja työntömastolla ajamista. Myös muut varastotyöt kuuluvat työnkuvaasi.

Hakemalla tätä työtehtävää voit päästä työskentelemään arvostettuun yritykseen logistiikka-alan ammattilaisten kanssa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen. Ilmianna itsesi hakemalla tätä tehtävää sivujemme kautta tai voit suoraan olla yhteydessä hakuprosessista vastaavalle henkilölle lähettämällä sähköpostia osoitteeseen ville.kivimaki@adecco.fi.