(Poistunut julkaisusta)

Työntömastotrukkitaitoinen kerääjä Tuusulaan
Transval Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Transval Henkilöstöpalvelut Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka tunnetaan monipuolisena ja luotettavana työnantajana. Henkilöstöpalvelun kautta ammattitaitoiset osaajamme työskentelevät asiakasyrityksissämme monipuolisissa työtehtävissä sisälogistiikan sekä tuotannon prosessien eri osa-alueilla.

Etsimme asiakkaallemme työntömastotrukkitaitoista kerääjää Tuusulaan!

Olet jo kerryttänyt hieman kokemusta logistiikka-alalta ja työntömastotrukin käyttökin sujuu jo erinomaisesti. Tässä tehtävässä pääset opettelemaan kombitrukin käyttöä keräilyssä ja siten tietysti lisäämään yhden meriitin ansioluetteloosi. Työpisteesi sijaitsee Jusslan alueella Tuusulassa ja paikalle pääset näppärästi sekä omalla autolla että julkisilla. Työvuorosi sijoittuvat pääasiassa arkipäiville klo 6 ja 20 välille ja töitä on tarjolla kokopäiväisesti. Palkkasi määräytyy Kaupan alan työehtosopimuksen mukaan.

Tehtävään valituille henkilöille tehdään ilmailualan vaatima turvallisuusselvitys.

Edellytämme:

  • Varmaa otetta työntömastotrukin käytössä
  • Hyviä vuorovaikutus- ja tiimitaitoja
  • Tehokasta työskentelyrytmiä
  • Täysi-ikäisyyttä
  • Hyvää suomen kielen taitoa
  • Joustavuutta
  • Nuhteetonta taustaa

Erottuaksesi muista hakijoista kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti työkokemuksestasi sekä erityisesti työntömastotrukkiosaamisestasi logistiikan tehtävissä.

Haku päättyy sunnuntaina 31.8.2019. Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kiinnostuitko? Täytäthän hakemuksesi hae tätä paikkaa-linkin kautta. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostihakemuksia.

Juha Honkavirta
Rekrytointikoordinaattori

juha.honkavirta@transval.fi