Työntömastotrukinkuljettajia
Transval Henkilöstöpalvelut

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2021

Etsimme työntömastotrukinkuljettajia Teollisuuspalveluille

Tulet työskentelemään keräilyntehtävissä työntömastotrukkia käyttäen. Edellytämme hakijalta aikasempaa kokemusta työntömastotrukista.

Työvuorot ovat pääsääntöisesti vuoroviikoin aamu 6.00-14.00 ja iltavuorossa 14.00-22.00. Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan. Työn kesto elokuun loppuun asti, mahdollisuus myös pitkäaikaiseen työhön.

Kohteet sijaitsee Vantaaalla ja Espoossa.

Parhaimmat edellytykset tehtävässä menestymiseen ovat:

  • Kokemus työntömastotrukista
  • Kokemus keräilyntehtävistä
  • Tehokas työote ja tarkkuus
  • Hyvät vuorovaikutustaidot
  • Sujuva suomen kielen taito
  • Täysi-ikäisyys

Erottuaksesi muista hakijoista kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti työkokemuksestasi sekä varsinkin työkokemuksestasi trukkien parissa.

Mikäli kiinnostuit paikasta ja koet olevasi etsimämme henkilö, jätäthän hakemuksesi pikaisesti Hae tähän paikkaan -linkin kautta. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja avoinna olevat paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

 

Teemu Juntunen

Rekrytointikoordinaattori

teemu.juntunen@transval.fi

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 25 vuoden ajalta. Arkea ja päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi

 


Ota yhteyttä:

Sähköposti: rekrytointi@transval.fi
Sijainti: Vantaa
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot