Työntömastotrukinkuljettajia Voutilaan
Suomen Transval Group oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2020

Etsimme työntömastotaitoisia logistiikkatyöntekijöitä Vantaalle

Oletko reipas, työntömastotaitoinen, työtä pelkäämätön ja toimeen tarttuva logistiikka-alan osaaja vaille töitä? Meillä on sinulle töitä.

Työssä käsittelet tuotteita työntömastotrukilla sekä korkeakeräilijällä, joten koneiden sujuva käyttötaito on ehdoton edellytys työlle.  Etsimällämme henkilöllä on lisäksi aiempaa kokemusta varastotyöstä, ripeä työote ja hyvä fyysinen kunto. Työajat sijoittuvat aamu- ja iltavuoroon kello 6.00-22.00 väliselle ajalle. Toivomme, että voit tehdä satunnaisesti myös viikonloppuja ja yövuoroa.

Tarjolla on mahdollisuus työskennellä Transvalilla monipuolisissa logistiikka-alan tehtävissä. Työsuhde solmitaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja on toistaiseksi voimassa oleva.

Menestyäksesi tehtävässä edellytämme sinulta:

  • Hyviä vuorovaikutus- ja tiimitaitoja
  • Tehokasta työskentelyrytmiä
  • Hyvää suomen kielen taitoa
  • Joustavuutta työvuorojen suhteen

Yksikkö sijaitsee Vantaan Aviapoliksessa, hyvien kulkuyhteyksien varrella, eli myös julkisilla pääsee mukavasti töihin.

Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän rohkeasti hakemuksesi jo tänään.

Juha Honkavirta

Rekrytointikoordinaattori

juha.honkavirta@transval.fi

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 25 vuoden ajalta.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi


Sähköposti: rekrytointi@transval.fi
Sijainti: Voutila
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1391881
  • Tehtäväalue: Muu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa, Uusimaa