(Poistunut julkaisusta)

Työntömastotrukinkuljettajia Itä-Vantaalle
Barona Logistiikkaratkaisut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.6.2020

Kaipaatko itsellesi pääosin trukilla suoritettavia työtehtäviä mukavassa tiimissä? Haluaisitko työllistyä pitkäaikaiseen työsuhteeseen? Jos mielenkiintosi säilyi, niin lue toki pidemmälle!

Me Baronalla etsimme nyt nopeisiinkin aloituksiin useampia osaavia työntömastotrukinkuljettajia Itä-Vantaalle varastoympäristöön. Työtehtäviin kuuluu tuotteiden hyllyttäminen työntömastotrukkia käyttäen sekä myös tuotteiden keräily. Tuotteet, joita käsitellään ovat pääosin erilaisia käyttötavaratuotteita. Varastolla tämän lisäksi työnkuvaan toisinaan kuuluu myös esimerkiksi kontinpurkua ja tavaroiden vastaanottamista. Toivommekin siis, että sinulta löytyisi valmiutta työskennellä myös toisinaan muissakin tehtävissä, kuin pelkästään trukin puikoissa. Työtä tehdään huoneen lämpöisessä varastossa arkisin pääsääntöisesti klo 8 – 16 työvuorossa, mutta mahdollisuus työskennellä klo 06 – 22 välillä katsotaan eduksi.

Haemme siis joukkoomme pitkäaikaisia työntekijöitä ja työsuhteet ovat kokoaikaisia sekä toistaiseksi voimassa olevia. Lyhyempikin työsuhteen kesto on kuitenkin halutessasi myös sovittavissa. Joukossamme pärjää reipas, oma-aloitteinen ja työntömastotrukin osaava hyvä tyyppi.

Tunnistitko itsesi yllä olevasta kuvauksesta? Jätä hakemuksesi pikimmiten, koska työssä voi olla mahdollista aloittaa jo vaikka heti huomenna!