(Poistunut julkaisusta)

Työntömastotrukinkuljettajia Hakkilaan
Transval Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2020

Etsimme Vantaan Hakkilaan työntömastotrukinkuljettajia

Tulet työskentelemään asiakkaamme tiloissa Vantaan Hakkilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa tavaran vastaanottoa ja hyllytystä. Edellytämme hakijalta aikasempaa kokemusta työntömastotrukista ja mielellään myös kapeakäytävätrukista.

Työvuorot ovat arkisin kello 8.00-16.00. Sesongeissa työskentelty tapahtuu kahdessa vuorossa, joten toivomme Sinulta joustavuutta työaikojen suhteen. Työt pääset aloittamaan nopealla aikataululla ja töitä on tarjolla toistaiseksi.

Palkkaus on Kaupan alan työehtosopimuksen mukainen.

Parhaimmat edellytykset tehtävässä menestymiseen ovat:

  • Kokemus työntömastotrukista sekä mielellään kapeakäytävätrukista
  • Tehokas työote ja tarkkuus
  • Hyvät vuorovaikutustaidot
  • Sujuva suomen kielen taito
  • Täysi-ikäisyys
  • Halu oppia uutta ja kehittyä

Erottuaksesi muista hakijoista kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti yleisesti työkokemuksestasi sekä varsinkin työkokemuksestasi trukkien parissa.

Mikäli kiinnostuit paikasta ja koet olevasi etsimämme henkilö, jätäthän hakemuksesi pikaisesti Hae tähän paikkaan -linkin kautta. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja avoinna olevat paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Juha Honkavirta

Rekrytointikoordinaattori

juha.honkavirta@transval.fi

 

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 25 vuoden ajalta.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi


Sähköposti: rekrytointi@transval.fi Sijainti: Hakkila